Homepage  / Vedete străine

Robert Pattinson și iubita lui, Suki Waterhouse, prima apariție împreună pe covorul roșu

Robert Pattinson și iubita lui, Suki Waterhouse, prima apariție împreună pe covorul roșu
8

de Roxana Mirea,

Robert Pattinson și iubita lui, Suki Waterhouse, și-au făcut debutul mult-așteptat pe covorul roșu la prezentarea de modă masculină Dior toamnă 2023 din Giza, Egipt, sâmbătă, 3 decembrie 2022. Cei doi, care au o relație de patru ani, au zâmbit și au schimbat priviri pline de iubire, în timp ce se lăsau fotografiați.

Robert Pattinson și iubita lui, Suki Waterhouse, împreună pe covorul roșu pentru prima dată

Robert Pattinson, în vârstă de 36 de ani, a arătat elegant într-un costum de culoare crem și un guler maro, în timp ce Suki Waterhouse, în vârstă de 30 de ani, a purtat o rochie mov cu o suprapunere transparentă.

Pattinson și Waterhouse au stârnit primele zvonuri despre relația lor în iunie 2018, după ce paparazzi i-au surprins în timp ce se îmbrățișau la Londra.

De-a lungul drumului, au fost foarte apropiați, s-au îmbrățișat și s-au sărutat de multe ori”, a declarat un martor ocular pentru E! News la momentul respectiv, adăugând că starul din „Twilight” a fost „foarte afectuos” și a avut brațul în jurul lui Waterhouse tot timpul.

Relația lor ar fi devenit mai serioasă în 2020, când s-au trezit în carantină împreună pe fondul pandemiei de coronavirus. „Rob și Suki au discutat cu siguranță despre logodnă, dar nu se grăbesc„, a declarat o sursă. „Suki nu face presiuni asupra lui și amândoi sunt foarte dedicați unul altuia.”

10th Annual LACMA Art+Film Gala – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Robert Pattinson are o viață sentimentală discretă

Noua lor poveste de dragoste a înflorit după ce Pattinson a renunțat la logodna sa cu FKA Twigs în 2017 și după despărțirea foarte mediatizată a lui Waterhouse de Bradley Cooper în martie 2015. O sursă a declarat la vremea respectivă pentru Page Six că Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani, a pus capăt relației lor de doi ani pentru că Waterhouse „nu îl susținea în cariera de actor”.

Deși Pattinson a vorbit rareori despre relația sa cu Waterhouse de-a lungul anilor, el a vorbit importanța de a-și păstra viața amoroasă privată, într-un interviu acordat în 2019 publicației The Sunday Times.

„Dacă ridici un zid, se termină mai bine. Dacă lași oamenii să intre, devalorizează ceea ce este dragostea„, a explicat actorul. „Dacă un străin de pe stradă te-ar întreba despre relația ta, ți s-ar părea extrem de nepoliticos.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton