Homepage  / Televiziune

Un fost câștigător „MasterChef” are emisiune tv. Când și unde îl putem vedea

Un fost câștigător „MasterChef” are emisiune tv. Când și unde îl putem vedea

de Vasilica Rogozanu,

Din 23 mai, de la ora 18.30, TV Paprika lansează o nouă emisiune produsă local, „Povești urbane”, care îl va avea în prim-plan pe Robert Petrescu, unul dintre foștii câștigători ai show-ului „MasterChef” de la Pro TV.

„Nu am înțeles niciodată ce reprezintă timpul, de unde vine, unde se duce și ce lasă în urma lui. Cred totuși că îți lasă trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre străzi, despre culturi, despre o reconstruire a mâncarii într-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat și actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioșcurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezești, prin mâncare stradala care pleacă din Amalfi și ajunge pe tarabele din Osaka”, declară Petrescu.

Robert Petrescu a dat stomatologia pe gătit

În 2017, Robert Petrescu, de profesie medic stomatolog, reușea să câștige competiția culinară de la Pro TV și marele premiu de 50.000 de euro, cu un meniu complet format din antreu, fel principal și desert.

El a gătit pentru jurații Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu și Liviu Popescu: porumbel cu sos de trufe, fois gras și piure de cartofi mov și a reușit să creeze un desert complex, care a îmbinat armonios dulce, sărat și iute compus dintr-o sferă de ciocolată cu mouse de caramel și jeleu asiatic.

Odată cu câștigarea trofeului MasterChef am câștigat o nouă viață, o libertate și o dorință de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit și s-a simțit asta. Aproape că am avut o relație de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulțumesc Marei, fetița mea, că a înțeles ce e dorul, îi mulțumesc familiei mele care mă susține în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic și nu în ultimul rând juraților pentru că au reușit să mă crească frumos!”, a declarat atunci Robert Petrescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton