Homepage  / Articole

Robert Turcescu a lansat clipul piesei „Un refren”

Robert Turcescu a lansat clipul piesei "Un refren"

de Redactia Tvmania

Robert Turcescu & Casa Presei au lansat aseară videoclipul single-ului “Un refren”, piesă ce s-a calificat în finala selecţiei naţionale Euroviosion 2013.

Regizat de Bobby Păunescu, videoclipul a fost filmat alb-negru, iar singurul accent de culoare este Monica Bârlădeanu, „guest-star” al clipului.

„Bobby şi Monica ne-au făcut o surpriză extraordinară, colaborarea cu ei a însemnat enorm pentru noi, toţi cei din „Casa Presei”, iar rezultatul se vede: videoclipul este exact ceea ce ne-am dorit – o probă de eleganţă şi profesionalism. În plus, are doza de ironie pe care am vrut-o, fără exagerări inutile.”, povesteşte Robert Turcescu.

Toti fanii Eurovision, ai lui Robert Turcescu & Casa Presei, îşi pot susţine favoritul în finala selecţiei naţionale Eurovision 2013, sâmbătă, 9 martie.

„Intrăm în finala de pe 9 martie cu emoţii, dar şi cu speranţă. Suntem numărul 1 în concurs şi am vrea să fim pe primul loc şi la finalul acestei competiţii. Ştim că e greu, nu ne facem iluzii, dar mizăm pe votul publicului şi pe cel al juriului, pentru că e, înainte de toate, o piesă scrisa cu multă bucurie şi dintr-o mare dragoste pentru muzică. Iar muzica, se ştie, face întotdeauna minuni.”, continuă Robert.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K7yWFnapz1s[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton