Homepage  / Știri

„Robin Hood”, cu Russell Crowe şi Cate Blanchett, de acum şi pe DVD

"Robin Hood", cu Russell Crowe şi Cate Blanchett, de acum şi pe DVD

de Redactia Tvmania

Ultima ecranizarea a deja mult prea celebrului Robin Hood, care îi are ca protagonişti pe Russell Crowe şi Cate Blanchett, poate fi găsită de acum şi pe DVD.

La fel ca „Gladiatorul”, „Robin Hood” a avut de răzbit numeroase dificultăţi până a ajuns pe ecrane. În 2007, ideea era aceea a unui film despre un eroic Şerif de Nottingham, dar – nemulţumit de scenariu – Russell Crowe a determinat refacerea poveştii, odată începute filmările scenariul a fost rescris aproape zilnic.

Sienna Miller a fost înlocuită de Cate Blanchett (mai potrivită pentru rol atorită vârstei), actorii s-au chinuit în scenele de luptă care au implicat uneori şi 1.000 de figuranţi şi 130 de călăreţi în costume de epocă (unii dintre ei chiar s-au rănit şi au fost expediaţi la spital) şi zvonurile conform cărora neînţelegerile dintre Crowe şi regizorul Ridley Scott au prosperat pe platouri.

Care este povestea?

E sfârşitul secolului XII, în Sir Robin Longstride, duce de Huntington (Russell Crowe), lasă în urmă a Treia Cruciadă şi revine în satul natal din nordul Marii Britanii. Aici, descoperă că localnicii sunt ştorşi de bani de noul Şerif de Notingham (Matthew Macfadyen), aşa că omul nostru ia atitudine împotriva tiranului şi, mai mult, vrea să facă dreptate în toată ţara. Nu lipseşte nici Lady Marian (Cate Blanchett), proaspăt văduvită şi la fel de vitează ca Robin din pădurea Sherwood.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton