Homepage  / Vedete străine

Rod Stewart a dezvăluit primele imagini adorabile cu cei doi nepoți ai săi. „Un bunic fericit”

Rod Stewart a dezvăluit primele imagini adorabile cu cei doi nepoți ai săi. „Un bunic fericit”
6

de Andra Stana,

Rod Stewart nu-și mai încape în piele de fericire. Artistul, care a devenit din nou bunic, este numai zâmbete în timp ce îi ține în brațe pe cei mai noi membri ai familiei sale. Iată ce nume adorabile au primit bebelușii.

Cântărețul în vârstă de 78 de ani a intrat pe Instagram pentru a împărtăși faptul că familia sa s-a mărit recent cu doi membri. Într-un colaj emoționant, Stewart își ține în brațe noii nepoței, Otis și Louie. „Bunic fericit“, a scris el în descriere.

Fiica sa Ruby, în vârstă de 35 de ani, a postat, de asemenea, o serie de povești pe Instagram. Într-una dintre ele, cântărețul stă întins alături de soția sa Penny Lancaster, 52 de ani, în timp ce face o fotografie cu noul bebeluș al lui Ruby. „Ședință foto casual pentru bebeluș”, a scris ea peste imagine. Ruby a postat, de asemenea, o fotografie cu Stewart și Lancaster ținându-l în brațe pe Otis și i-a etichetat pe amândoi în imagine.

Pe 9 mai, Ruby l-a întâmpinat pe fiul ei, Otis, pe care îl împarte cu partenerul ei, Jake Kalick. Apoi, pe 12 mai, fiul lui Stewart, Liam, în vârstă de 28 de ani, i-a urat bun venit fiului Louie, împreună cu iubita lui, Nicole. Liam a postat o fotografie drăguță a noului său fiu pe Instagram, cu legenda: „Bun venit băiete, american, britanic, croat, kiwi. Louie Mark Roderick Stewart 5.12.23”.

Stewart o are pe fiica Ruby cu fosta iubită Kelly Emberg și îl împarte pe fiul Liam cu fosta soție Rachel Hunter.

Când Ruby și-a anunțat anterior sarcina, a distribuit un videoclip cu momentul în care a aflat că va avea un băiat – o veste pe care tatăl ei i-a citit-o de pe o bucată de hârtie. „Este un băiat”, a proclamat Rod.

Ruby a dat o legendă simpatică postării: „Angajează-l pe @sirrodstewart pentru dezvăluirea sexului bebelușului tău! El va scrie chiar și un jingle personalizat pentru copilul tău nenăscut”.

Rod Stewart a dezvăluit primele imagini adorabile cu cei doi nepoți ai săiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Câți copii are Rod Stewart

În total, Rod Stewart are opt copii, dintre care ultimii doi sunt cu Penny. Primul său copil a fost Sarah Streeter, născută în 1963 de Susannah Boffey, prietena lui, studentă la arte, și a fost adoptată ulterior de alți părinți.

Rod a avut apoi doi copii cu prima sa soție, Alana Hamilton – Kimberly Stewart în 1979 și Sean Stewart în 1980.

A avut apoi un copil cu modelul Kelly Emberg, cu care a fost împreună din 1983 până în 1990 – Ruby Stewart s-a născut în 1987.

A avut doi copii cu cea de-a doua soție, Rachel – Renée Stewart în 1992 și Liam Stewart în 1994.

Iar Rod și Penny, au împreună doi copii – pe Alastair Stewart care s-a născut în 2005 și pe Aiden Stewart, în 2011.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton