Homepage  / Știri / Televiziune

Rodica Popescu Bitănescu şi Nico, la „Plasa de stele”

Rodica Popescu Bitănescu şi Nico, la „Plasa de stele”

de Redactia Tvmania

Duminică, 1 mai, de la 20.20, emisiunea „Plasa de stele” de la Antena 1  le are drept protagoniste pe actriţa Rodica Popescu Bitănescu şi cântăreaţa Nico.

Aflată în căutare de costume pentru actriţele din noua piesă scrisă de ea, Rodica Popescu Bitănescu se va afla într-un mall din capitală.

La un moment dat, Rodica Popescu Bitănescu a intrat într-un magazin în care o domnişoară făcea promoţie la un nou tip de băutură energizantă şi oferea tuturor trecătorilor mostre.

Victima nu a dorit să încerce noua băutură, însă în timp ce studia hainele expuse, în magazin au început să se întâmple tot felul de lucruri ciudate. Totul a culminat cu  momentul în care doi bătrâni au intrat în cabina de probă şi au început să facă sex.

La rândul ei, Nico a avut parte de o experienţă incredibilă: ea s-a dus să vadă un apartament pe care vroia să îl achiziţioneze pentru fiica sa, într-un complex rezidenţial.

În  momentul în care victima a coborât în garajul subteran în care îşi parcase maşina, un individ – actor din echipa de farsori, i-a blocat maşina interpretei cu o dubă imensă. Până să reuşească artista să găsească o cale de ieşire, nu mică i-au fost mirarea şi spaima victimei să constate că este asaltată de un fan înfocat şi obsedat care defila în faţa ei…gol-puşcă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton