Homepage  / Știri / Televiziune

A fost lansat Romance TV, un nou post tv dedicat femeilor. Vezi cine îl poate urmări

A fost lansat Romance TV, un nou post tv dedicat femeilor. Vezi cine îl poate urmări

de Redactia Tvmania

Un nou post tv a fost inclus în grila celor de la UPC. Lansat astăzi, postul de televiziune german Romance TV, care se adresează în special femeilor prin emisiunile sale cu teme romantice, este disponibil în exclusivitate clienților UPC România și se regăsește în EPG la poziția 113.

Romance TV, cel mai nou post pe micile noastre ecrane. Cine îl poate urmări

Romance TV va difuza adaptări cinematografice ale unor bestseller-uri scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Barbara Wood, seriale cum ar fi” O Croazieră de Vis”/”The Dream Voyage”, telenovele ca ”Dragoste furtunoasă”/”Storm of Love”, precum și biografii ale unor femei puternice. 

În plus, potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre, programul Romance TV este adaptat permanent la sărbătorile și tradițiile fiecărui teritoriu unde difuzează producțiile sale. Astfel, pe 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Romance TV va sărbători printr-un program special, dedicat tuturor femeilor.

 

  • În scurt-metrajul „Cupluri”, difuzat de la ora 15:30, actrițe și actori celebri își povestesc aventurile amoroase în fața unui psihiatru invizibil.
  • În serialul „Hoțul de Inimi” urmărim povestea unui preot văduv care se confruntă cu o diversitate de obstacole în încearcarea de a-și crește singur copiii. Acest serial va fi difuzat în fiecare zi, de la 19:25, începând cu 8 martie.
  • Pe data de 16 aprilie, de la ora 21, este programat filmul „Maria Montessori – o viață pentru copii”;  
  • Pe 17 aprilie, de la ora 21.00 – filmul „Madame Nobel – O iubire pentru pace” spune povestea unei relații foarte speciale, dintre Bertha von Suttner și Alfred Nobel. 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton