Homepage  / Știri / Televiziune

„România Dansează” şi-a desemnat semifinaliştii

"România Dansează" şi-a desemnat semifinaliştii

de Redactia Tvmania

Duminica trecută, juraţii "România Dansează" au desemnat semifinaliştii show-ului. Înainte, însă, noi concurenţi au adus în faţa lui CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac momente de dans spectaculoase, de la dans experimental la tango argentinian şi passo doble.

La final, a venit momentul primei mari deliberări a juraţilor. Cei trei s-au întâlnit pentru a reevalua toate momentele concurenţilor plasaţi pe lista scurtă pentru semifinale. Doar 36 de concurenţi au fost aleşi pentru a merge mai departe în semifinalele show-ului de la Antena 1.

Urmează galele live!

Semifinalele se vor desfãşura pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi,  pentru ca marea finală live din 19 mai să aducă premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public.

La finalul fiecărei gale, după o evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finală trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist să fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi până a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numărul pe care vor să îl salveze, dintre cei nouă concurenţi rămaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de către prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Uite cine sunt cei 12 concurenţi care vor intra în prima gală

[imagebrowser id=1248]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton