Homepage  / Articole

România e obligată să câştige în meciul cu Bosnia

România e obligată să câştige în meciul cu Bosnia

de Redactia Tvmania

Actuala campanie pentru Euro 2012 părea compromisă chiar şi înainte de recenta retragere de la naţională a căpitanului Cristi Chivu.

Cu toate acestea, noul căpitan Ciprian Marica (foto dr.), veteranul Adi Mutu şi colegii lor ştiu că o victorie cu Bosnia ar putea s-o resusciteze.

Totul începe cu meciul de mâine, programat pe TVR 1, de la 20.50. România e pe locul cinci din şase în Grupa D, la 7 puncte de liderul Franţa, şi păstrează speranţe firave la prinderea locului doi, care ne-ar asigura prezenţa la barajul pentru calificarea la turneul din Polonia şi Ucraina.

O victorie a Franţei cu contracandidaţii noştri din Belarus ne-ar da, însă, o serioasă mână de ajutor, dar doar în cazul unui succes al lui Marica&Co. cu Bosnia, pe stadionul din Giuleşti.

Pleacă şi Lucescu?

Bosnia, care ne-a învins cu 2-1 în martie, ne vizitează într-o perioadă în care tensiunile cresc în jurul naţionalei. După retragerea lui Chivu, semne de întrebare au început să apară şi în jurul viitorului selecţionerului Răzvan Lucescu. Surse apropiate, citate de Gsp.ro, au dat ca iminentă plecarea acestuia indiferent de rezultatul meciului crucial cu Edin Džeko şi compania.

În afară de Bosnia, celelalte contracandidate pentru locul doi sunt Belarus şi Albania, iar pe prima o vom întâlni în toamnă tot pe teren propriu.

Cu cât se califică mai repede Franţa, de pe prima poziţie, cu atât mai bine; jucătorii din Hexagon ne vizitează tot la toamnă, iar meciul ar putea să nu mai aibă o miză deosebită pentru ei la acel moment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton