Homepage  / Nu rata!

Ziua Universală a Iei este sărbătorită la TVR 2

Ziua Universală a Iei este sărbătorită la TVR 2

de Redactia Tvmania

Ia românească este vedeta ediției de luni a emisiunii “România frumoasă” (TVR 2). Andra Gavril și Marius Constantinescu au pregătit o ediție specială, de la ora 19.00, de Ziua Internațională a Iei.

Alături de oameni de artă, designeri și artiști vizuali, va fi prezentă în platoul emisiunii Iuliana Tudor (prezentatoarea emisiunii “O dată-n viață” de la TVR 1), care a inițiat campania “Îmbracă-te cu mândrIE”, în cadrul căreia zece personalități de seamă ale țării îmbracă, timp de o zi, o cămașă tradițională românească.

Printre invitații ediției de luni care vor vorbi despre semnificația iei se numără și cântăreața Maria Răducanu, care va interpreta câteva din melodiile care au consacrat-o pe Maria Tănase, precum și Iulia Gorneanu, project manager-ul galeriei Galateca, unul dintre organizatorii expoziției „Măiastra – povestea nespusă a iei”.

Leslie Hawke, invitată marți la “România frumoasă”

Marți, 25 iunie, de la ora 19.00, vine în platoul emisiunii “România frumoasă” Leslie Hawke, care este implicată în organizarea evenimentului “Before it’s too late”, organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniți de Asociația OvidiuRo.

Tot în ediția de marți, Gabriel Croitoru îi va încânta pe telespectatori cu măiestria interpretării sale la vestita vioară Guarneri a lui Enescu, iar Sandra Pralong va dezvălui care sunt străinii care iubesc România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton