Homepage  / Articole

România joacă diseară cu Ungaria

România joacă diseară cu Ungaria

de Redactia Tvmania

Naţionala României întâlneşte azi, în deplasare, selecţionata Ungariei, în cadrul Grupei D din preliminariile pentru Mondialul brazilian din 2014. Partida va fi difuzată de TVR 1, cu începere de la ora 21.30.

Elevii lui Victor Piţurcă se vor deplasa apoi în Olanda, pentru meciul de marţi (26 martie) care va încheia dubla cu cele două echipe aflate deasupra noastră în ierarhia grupei.

Ungaria şi România sunt la egalitate de puncte (câte nouă din patru meciuri, însă maghiarii au golaveraj mai bun), în vreme ce olandezii conduc cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Ei sunt cei care ne-au administrat singura înfrângere de până acum, 4-1 la Bucureşti, după ce îi învinseseră cu acelaşi scor şi pe vecinii noştri, tot în deplasare.

Mutu, la un pas de Hagi

Printre „stranierii” convocaţi de Victor Piţurcă se numără starurile Adrian Mutu (AC Ajaccio) şi Ciprian Marica (Schalke), dar şi mai tinerii Gabriel Torje (Granada) şi Alexandru Maxim (VfB Stuttgart).

“Briliantul” Mutu are 34 de goluri marcate pentru echipa naţională, aflându-se la doar un gol distanţă de cel mai prolific marcator din istoria “tricolorilor”, Gheorghe Hagi.

Iată programul complet al partidelor internaţionale programate azi:

14.45, Dolce Sport 1, Israel – Portugalia

19.00, Dolce Sport 1, Croaţia – Serbia

21.30, TVR 1, Ungaria – România

21.30, Dolce Sport 2, Cehia – Danemarca

21.30, Digisport 1, Olanda – Estonia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton