Homepage  / Știri / Televiziune

„România, te iubesc!”, 3 aprilie. „NATO suntem noi!”, un reportaj de Cosmin Savu și Paul Angelescu

„România, te iubesc!”, 3 aprilie. „NATO suntem noi!”, un reportaj de Cosmin Savu și Paul Angelescu
3

de Andra Stana,

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Cosmin Savu și Paul Angelescu continuă seria anchetelor din acest sezon cu reportajul „NATO suntem noi!”.

„NATO suntem noi!”, un reportaj de Cosmin Savu și Paul Angelescu, duminică, de la 18.00, la „România, te iubesc!”

Războiul declanșat în Ucraina a tulburat atmosfera de securitate de pe continentul nostru. După ani de relaxare și prosperitate, lumea europeană se schimbă, iar cea mai tensionată zonă este astăzi la granițele noastre, ceea ce a determinat Uniunea Europeană și NATO la acțiuni fără precedent. NATO suntem noi! – ancheta realizată de Paul Angelescu și Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Cosmin SavuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Paul Angelescu a mers la Bruxelles și a urmărit, pas cu pas, summitul NATO în care s-au luat decizii importante ce vizează România, a realizat interviuri cu decidenți din spațiul Nord-Atlantic și a filmat, în premieră pentru o televiziune, în centrul operațional al SRI, Cyberint.

Cosmin Savu a zburat cu elicopterul armatei în Marea Neagră, în căutarea minelor explozive care ar putea bloca traficul vapoarelor comerciale și a participat la instrucția trupelor străine din baza NATO din Mihail Kogălniceanu, Constanța.

Împreună, cei doi corespondenți România, te iubesc! fac analiza războiului din Ucraina și a consecințelor militare pe care acesta le-a generat și în țara noastră. NATO suntem noi! – un reportaj semnat de Cosmin Savu și Paul Angelescu, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Sezonul România, te iubesc! este disponibil, online, și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton