Homepage  / Știri / Televiziune

Românii au talent 2022, sezonul 12. Cine sunt cei ultimii 6 finaliști. Jurații au oferit un wild card

Românii au talent 2022, sezonul 12. Cine sunt cei ultimii 6 finaliști. Jurații au oferit un wild card
12

de Andra Stana,

O nouă etapă a show-ului „Românii au talent” 2022, sezonul 12, s-a încheiat. Vineri seară, 20 mai, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon.

Au fost aleși cei 11 finaliști de la Românii au talent 2022

Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, concurenții din a doua semifinală Românii au talent 2022 au făcut spectacol. Seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna aceasta, vineri, 27 mai.

Dacă săptămâna trecută Alex Dowis și DJ Hugo au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Darius Mabda și Eva Nicolescu.

Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Bianca-Ciocirlan-calificata-in-finalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vă reamintim că Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă sunt cei care au fost votați în prima semifinală, de pe 13 mai, pentru a merge în marea finală.

romanii-au-talent-2022-finalist-martina-meolaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Ana Maria Mărgean a făcut spectacol în a doua semifinală Românii au talent 2022

Ultima semifinală le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor.

Seara de vineri a fost întregită de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 Românii au talent. Aceasta a oferit o superbă interpretare. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de acrobație, dans, muzică și iluzionism s-au completat perfect.

Vinerea viitoare, super sezonul 12 ajunge la final. 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton