Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2023. Andi Moisescu a oferit primul său Golden Buzz. „Unde ai fost până acum”

Românii au talent 2023. Andi Moisescu a oferit primul său Golden Buzz. „Unde ai fost până acum”
3

de Andra Stana,

Momente de neuitat. Concurenți care și-au depășit orice frică și au pășit pe scena talentului. Jurați care s-au lăsat cuceriți. Prezentatori care au preluat emoții și au oferit energie. Iată cine a cucerit jurații în ediția de vineri, 27 ianuarie 2023 și cine a primit al doilea Golden Buzz din sezonul 13 Românii au talent.

Cine este Carina Veghiu, al doilea Golden Buzz din sezonul 13 Românii au talent – 27 ianuarie 2023

Cea de-a doua ediție „Românii au talent” sezonul 13 s-a desfășurat vineri seară, 27 ianuarie, la Pro TV. Carina Veghiu este concurenta care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu după o interpretare de excepție.

Nu știu de unde ai apărut și unde ai fost până acum”, a spus Andi Moisescu după ce a ascultat-o pe Carina, o puștoaică de doar 11 ani care a impresionat cu vocea ei.

carina-veghiu-golden-buzz-andi-moisescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Are un har cu totul neobișnuit, a început să cânte în română, iar apoi a descoperit melodiile în engleză, iar aseară a făcut ca toată sala să vibreze odată cu ea. Impresionat, Andi a simțit că este absolut normal să-i ofere un buton auriu.

Seara asta a fost pur și simplu magică”, a spus Pavel după ce concurenta a părăsit scena.

Mihai Bobonete, despre Sandip Brahamin: „Sigur vei ajunge în finală

Pe scenă, a venit și Sandip Brahamin, din India, un personaj ce a făcut seara perfectă. Dansează online și dă lecții copiilor și spune despre el că visează să danseze și în filme. Momentul lui a reușit să impresioneze toți oamenii din sală și să-i ridice în picioare. ”Sigur vei ajunge în finală”, i-a zis Mihai Bobonete, iar Andi a completat că acesta este ”Fenomenul sezoanelor”.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Darius Pintiliuc, Constantin Tătaru, Rustam Yuldashev, Adriana Demian, Annette Dytrt & Yannick Bonheur, Club Sportiv ”Liga de Est”, Marco Zoppi, Sofia Neacșu, Daria și Alexandru Hîncu, Albert Gugulan, Ansamblul ”Junii Timișului”, Jerome Murat și Sandip Brahamin.

Vineri, în ediția de pe 3 februarie , de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă. Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton