Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2023. Cine urcă pe scenă în a doua semifinală a show-ului

Românii au talent 2023. Cine urcă pe scenă în a doua semifinală a show-ului
18

de Andra Stana,

Cel mai iubit show de divertisment din grila Pro TV, Românii au talent  a ajuns vinerea trecută la etapa galelor live. Vinerea aceasta, 5 mai, are loc cea de-a doua semifinală a show-ului jurizat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Iată cine sunt concurenții care urcă pe scenă în a doua gală live de la Românii au talent 2023.

În acest sezon de la Românii au talent, din cei peste 300 de concurenți, doar 24 au ajuns în semifinale. Aceștia luptă atât să intre în finală, cât și să ajungă la marele premiu, plus titlul pentru cel mai talentat român. Suma pentru concurenții se bat în această ediție este de 120.000 de euro

Dintre totalul de 24 de concurenți, 9 au fost trimiși direct în semifinală fiindcă au primit Golden Buzz, iar 15 au fost aleși de către juriu și prezentatori pentru a merge mai departe.

Săptămâna trecută, 5 dintre cei 12 semifinaliști Românii au talent 2022 au prins un loc în marea finală de pe 12 mai. Altfel spus, primii 5 finaliști de la Românii au talent, sezonul 12, sunt: Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu

albert-gugulanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Vinerea aceasta, 5 mai, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live! Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO. 

Cine sunt cei 12 concurenți din a doua semifinală Românii au talent, 20 mai 2022

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală Românii au talent 2023. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor în a doua semifinală de la Românii au talent, sezonul 13 sunt: Carina Veghiu (cântăreață), Olya și Valera (gimnaști), Sara Piliego (dansatoare), Taheira Sașa (acrobată), Marco Cristoferi (dansator), Ștefan Popescu (cântăreț), Ramadhani Brothers (acrobați), Garry Cozma (magician), Eduard Sălăgean (pianist), Denisia Sănduleac (cântăreață), Katrinel Prisacaru (cântăreață), Sandip Brahamin (dansator).

eduard-draguIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor. Nu ratați a doua semifinală, în direct, astăzi pe PRO TV, de la 20:30. 

Ana Maria Mărgean, moment special în a doua semifinală Românii au talent 2023

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de acum doi ani a show-ului și finalista din acest an a America’s got talent: All Stars revine pe scena care a făcut-o cunoscută cu un moment special.

Este o mare bucurie să revin pe scena Românii au talent în calitate de invitat special pentru ultima semifinală. Am fost și sunt un mare fan al acestei emisiuni, parcursul meu a făcut să fiu câștigătoarea sezonului 11, să fiu apoi invitată tot în calitate de concurent la AGT: All Stars… iar acum să revin pe aceeași scenă unde a început magia cu doi ani în urmă, este minunat, cumva mă simt ca acasă! Trăiesc aceleași emoții și aștept cu nerăbdare și revederea cu jurații, mai ales cu Andra”, declară Ana Maria.

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton