Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2023. Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu. Reacția Andrei: „A făcut un cadou pentru semifinale”

Românii au talent 2023. Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu. Reacția Andrei: „A făcut un cadou pentru semifinale”
4

de Andra Stana,

Onouă ediție a show-ului „Românii au talent” 2023, sezonul 13, s-a încheiat. Vineri seară, 17 februarie, Dragoș Bucur a trimis în semifinale doi dintre concurenții care au făcut spectacol pe scena show-ului de la Pro TV. 

Kimberly și Holler Zavatta Bogino, prestație de neuitat la Românii au talent, 17 februarie 2023

Sunt la graniță cu perfecțiunea”, a spus Andi Moisescu la finalul unuia dintre momentele de vineri seară. Și chiar așa a fost: talentele au fost de aur, au primit aplauze, au ridicat oamenii în picioare și au demonstrat că este un sezon #magic.

O viață plină de sacrificii. Trebuie să avem multă încredere reciprocă”, au spus Kimberly și Holler Zavatta Bogino înainte de a oferi tuturor celor din sală un spectacol de neratat. Sunt din Spania, fac parte dintr-o familie care a adoptat circul ca fiind parte din viața lor și vor să ducă mai departe ceea ce au învățat acasă.

kimberly-si-holler-zavatta-bogino-golden-buzz-dragos-bucur-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Kimberly și Holler Zavatta Bogino, Golden Buzz Românii au talent 2023

Dornici să facă înconjurul lumii cu numărul lor, cei doi au reușit să demonstreze că sunt de neuitat, așa că Dragoș Bucur nu a stat pe gânduri, a apăsat butonul auriu și i-a trimis în semifinale.

Când vezi un număr care se apropie de punctul maxim, nu poți să nu recunoști performanța”, a spus el. Iar Andra a admis că ”Dragoș a făcut un cadou pentru semifinale”.

Ce concurenți au primit DA din partea juriului Românii au talent, 17 februarie 2023

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Maximus Lisniac, Mircea Chiroșcă, Arsenii Khrapeichuk, Bubble Laboratory – Dr Bubble and Milkshake, Florin Ciotlăuș, Vatra Horelor, Aurora, Keiichi Iwasaki, Eugeniu Cernat, Echipa Nomin Jyuku, Tulga și Alexandra Ionel.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton