Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2023. Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu. Cine este concurenta care l-a convins. „E o altfel de combinație”

Românii au talent 2023. Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu. Cine este concurenta care l-a convins. „E o altfel de combinație”
3

de Andra Stana,

O nouă ediție a show-ului „Românii au talent” 2023, sezonul 13, s-a încheiat. Vineri seară, 10 februarie, Mihai Bobonete a trimis-o în semifinale pe una dintre concurentele care a strălucit pe scena show-ului de la Pro TV. Sara Piliego a prezentat pe scena „Românii au talent” un moment unic.

Sara Piliego, prestație de neuitat la Românii au talent, 10 februarie 2023

Nu am timp liber. Sunt multe sacrificii”, declara o Sara Piliego înainte de a păși în fața juraților. De când e mică se uita la emisiune și își imagina că ar putea ajunge și ea pe scenă. La doar 12 ani face balet, gimnastică și dans contemporan și a fost la multe competiții naționale, internaționale și mondiale.

Sara Piliego, din București, a strălucit mai puternic ca niciodată cu un dans pus în scenă pe un speech și Mihai Bobonete nu a stat pe gânduri: a apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în semifinale. Momentul plin de emoție de pe scena Românii au Talent l-a făcut pe Bobonete să își amintească de Darius, câștigătorul sezonului 12, motiv pentru care a apăsat pe Golden Buzz!

Sara, într-adevăr ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment cap-coadă a fost as! Ți-o spun și din postura omului care anul trecut a dat un Golden Buzz pentru un copil de 12 ani care același lucru l-a făcut, mi-a tăiat respirația și care a câștigat Românii au Talent.

Mi se pare că ai chiar mai mult decât ce avea Darius anul trecut. E o altfel de combinație între talent, dorință, tinerețe… Aș merge pe mâna ta și te-aș duce direct în semifinală ca să câștigi și tu anul acesta Românii au Talent, a spus Mihai Bobonete înainte de a apăsa Golden Buzz.

Sara Piliego, Golden Buzz Românii au talent 2023, „o ploaie de confetti pentru bucuria de a trăi”

Sara s-a născut în Italia, într-o familie compusă din mama româncă și tatăl italian. Ambii părinți ai tinerei au fost sportivi, bărbatul a jucat baschet 35 de ani, iar femeia a făcut gimnastică. Familia Sarei a considerat că e mai bine să se întoarcă în România deoarece consideră că aici fiica lor ar putea avea parte de o educație mai bună.

Sara a început să facă balet acum 5 ani , a mers pe la diferite școli de dans, iar de 4 ani de zile face dans contemporan de performanță. Sara spune “ de performanță” referindu-se la orele multe pe săptămână pe care le aloca antrenamentelor și nu se refera la premile obtinute

Își dorea de mult timp să vină la Românii au Talent, încât visa la propriu că este pe scenă, în fiecare noapte de vineri, după ce se uita la emisune.

Momentul ei de dans contemportan a fascinat jurații, care au avut de spus doar cuvinte de laudă după numărul ei.

A fost ca ”o ploaie de confetti pentru bucuria de a trăi”, după cum a completat Pavel Bartoș.

sara-piliego-gb-mihai-bobonete-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ce concurenți au primit DA din partea juriului Românii au talent, 10 februarie 2023

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Școala de dans Vogue, Sara Gagiu, Iulia Neagoe, Constantin Gaciu și Taraful Iancu Jianu, Maxence Vire, Bianca Zamfir și Iustin Răducanu, Elena Țurcan, Florela Oprișan, Eldar Yuldashev, Petrică Bivol, Soupless, Milan Ilici, Ramadhani Brothers.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton