Homepage  / Știri / Televiziune

Românii au talent – a doua semifinală, 20 mai 2022. Cine urcă astăzi pe scenă

Românii au talent – a doua semifinală, 20 mai 2022. Cine urcă astăzi pe scenă
26

de Andra Stana,

Cel mai iubit show de divertisment din grila Pro TV, „Românii au talent”  a ajuns vinerea trecută la etapa galelor live. Vinerea aceasta, 20 mai, are loc cea de-a doua semifinală a show-ului jurizat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Iată cine sunt concurenții care urcă pe scenă în a doua gală live de la „Românii au talent” 2022.

În acest sezon de la „Românii au talent”, din cei peste 300 de concurenți, doar 24 au ajuns în semifinale. Aceștia luptă atât să intre în finală, cât și să ajungă la marele premiu, plus titlul pentru cel mai talentat român. Suma pentru concurenții se bat în această ediție este de 120.000 de euro

Dintre totalul de 24 de concurenți, 9 au fost trimiși direct în semifinală fiindcă au primit Golden Buzz, iar 15 au fost aleși de către juriu și prezentatori pentru a merge mai departe.

Săptămâna trecută, 5 dintre cei 12 semifinaliști Românii au talent 2022 au prins un loc în marea finală de pe 27 mai. Altfel spus, primii 5 finaliști de la Românii au talent, sezonul 12, sunt: Gabriela Dincă, Alex Dowis, Raisa Radu, Zametheea și Martina Meola.

romanii-au-talent-2022-finalist-martina-meolaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Acestora li se vor alătura alți 5 din cea de-a doua semifinală, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale.

În final, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro în marea finală „Românii au talent” 2022.

În finala „Românii au talent” vor fi 10 concurenți care vor lupta pentru marele premiu. Câștigătorul sezonului 12 Românii au talent va fi ales în ediția de vineri, 27 mai.

[toc]

Cine sunt cei 12 concurenți din a doua semifinală Românii au talent, 20 mai 2022

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

Ei sunt cei 12 semifinaliști din a doua semifinală de la Românii au talent, sezonul 12.

romanii-au-talent-juriu-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 26

Aurel Niamțu (golden buzz Andra)

Aurel Niamțu (72 de ani) a cucerit juriul de la „Românii au talent”, după ce a apărut în ediția de pe 18 martie 2022.

Artistul din Iași, care a cântat până acum cu nume mari din lumea muzicală de la noi, printre care și Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu, a ajuns direct în semifinale. Andra a fost cea care i-a dat un Golden Buzz.

Pe Aurel Niamțu l-ați mai văzut și la audițiile pe nevăzute de la Vocea României, în 2013.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Aurel Niamțu – Primul ar fi… dacă n-aș putea să mai cânt, pentru mine ar fi un dezastru. Am trecut printr-o poveste de genul. După ce am făcut Covid-19 în 2020, nu mai puteam vorbi. Atunci, am început să plâng și să spun că nu se poate să rămân fără glas. Dacă nu mai pot cânta, nu mai pot exista. Dumnezeu m-a auzit și m-a ajutat să trec peste. Al doilea ar fi copiii mei pe care îi iubesc. Nu le doresc decât bine și să aibă grijă de ei și de familia lor. Al treilea lucru ar fi că îmi doresc foarte tare acest trofeu de la Românii au talent.

Darius Mabda (Golden Buzz Mihai Bobonete)

Darius Mabda are doar 13 ani, vine din Oradea și se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui. „Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă, pe 11 martie, și de a prezenta o coregrafie proprie, la care a muncit foarte mult.

Ceea ce a urmat a fost un moment de magie și visare prin dans liric. Timp de câteva minute, toți cei care au urmărit s-au lăsat purtați de poveste, așa că decizia lui Mihai Bobonete de a apăsa butonul auriu a părut una normală.

Sunt uluit de performanța ta. Mi-ai umplut inima de bucurie. Un talent precum are Darius, am văzut rar în viață”, a declarat juratul după ce l-a trimis pe puști direct în semifinale.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Darius Mabda – Primul gând este clar: telefonul! Deja de aici este mai dificil.. dar probabil ar urma dansul și oamenii dragi mie.

Bianca Mihalcea (golden buzz Andi Moisescu)

Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț. Ea spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani.

Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă. Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală.

Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu. ”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord. Dragoș a menționat: ”Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”.

Bianca-Mihalcea-golden-buzz-Andi-Moisescu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  24 / 26

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Bianca Mihalcea – Dansul, mama și iubirea… e atât de simplu pentru mine.

Emanuel Ion (golden buzz Andra)

Îmi imaginam că un băiat legat la ochi a venit să facă spectacol. Pot doar să mă bucur pentru concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra înainte de a apăsa butonul auriu pentru Emanuel Ion, elevul de 15 ani, din Constanța, nevăzător din naștere.

Acesta a impresionat cu abilitatea lui de a cânta la orgă și a câștigat respectul întregii țări.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Emanuel Ion – Nu aș putea trăi fără Dumnezeu, fără muzică și fără familia mea.

Anamaria Buțurca

Ana Maria (23 de ani, Arad) a creat un magic moment muzical pe scena de la „Românii au talent” 2022. Jurații au aplaudat-o în picioare și i-au oferit 4 de da, scrie infomusic.ro.

Pe scena de la Românii au talent, Ana Maria a interpretat piesa „The Prayer” (Andrea Bocelli & Celine Dion). Reacția celor din sală a fost pe măsura prestației muzicale. „A fost un moment impresionant!”, a spus atunci Mihai Bobonete.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Anamaria Buțurcă – Primul lucru ar fi Dumnezeu, fără de care nu aș putea trăi. Fiecare om ar trebui să îl pună pe primul loc. Al doilea lucru ar fi muzica și al treilea lucru ar fi animăluțele.

Bianca Ciocârlan

În audițiile pentru Românii au talent 2022, Bianca Ciocârlan (12 ani) a reprodus pe hoverboard piruete desprinse din patinajul artistic pe care nu le mai poate executa pe gheață din cauza unei accidentări, scrie wowbiz.ro.

„Fac patinaj de aproximativ 6 ani și îmi place foarte tare, doar că anul trecut am avut o problemă la genunchi. Am o problemă de creștere. Genunchiul meu se autofisurează. Din cauza acestei probleme, nu am mai putut continua să patinez, așa că am decis să dansez pe hoverboard și să-mi inventez propriile mele mișcări” , a spus Bianca, în etapa audițiilor.

Numărul prezentat de aceasta în audiții i-a uimit pe jurați. Ei au trimis-o direct în semifinala Românii au Talent 2022.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Bianca Ciocîrlan – Familia și prietenii mei ar fi un lucru. Al doilea ar fi patinajul, chiar dacă în ultimul timp nu m-am mai dus atât de mult fiindcă am avut o problemă la genunchi. De câte ori patinez, mă simt mai bine, de parcă toate problemele dispar și nu aș putea să trăiesc fără această pauză.

Mihail Kovali

Mihail Kovali are 26 de ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Semifinalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, este iluzionist. Pentru audiții, el a construit un număr de iluzionism special, în care au participat și jurații.

„Am venit la Românii au Talent cu gânduri pozitive și cu testul negativ. Mă ocup cu arta iluziei de 13 ani și multă lume mă întreabă dacă este ocupația mea sau hobby și eu le zic că este viața mea.

Apropo, eu nu sunt magician, eu sunt mentalist și ”hipnotizator. Eu arăt cum lumea face trucurile, membrii din juriu o să facă trucul”, a declarat Mihail la Românii au Talent 2022.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Mihail Kovali – Primul lucru este munca. Al doilea lucru este sănătatea pentru că am fost foarte bolnav în 2019, am stat jumătate de an în spital și a fost foarte rău. Dacă nu ai sănătate, nu vrei să faci nimic, nu vrei să muncești, vrei să stai în pat și atât. Muncă, sănătate… și dragoste, desigur!

Eva Nicolescu

Eva Nicolescu are 13 ani și este din București. Semifinalista de la Românii au Talent 2022 a reușit să ridice publicul în picioare, dar și pe cei patru jurați cu interpretarea sa din audiții.

”Eva, tocmai ce mi-ai împrăștiat creierii pe pupitrul ăsta. E incredibil cum dintr-o ființă atât de firavă precum pari la prima vedere și atât de gingașă să iasă o voce, nu atât de puternică acustică, cât atât de puternică în totalitatea ei. E incredibil cât de frumos ai cântat. Eu cred că au fost foarte mulți oameni care au zis în momentul ăsta, dă-i puțin mai tare. Acolo te duce povestea asta și vocea ta. Excepțional!”, a spus Mihai Bobonete.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Eva Nicolescu – Muzica, normal. Social media, care creează dependență împreună cu validarea constantă de la oameni, fără de care nu aș mai putea trăi. Al treilea lucru ar fi familia mea și pisicile mele. Mama mea se preocupă foarte mult de mine și mă bucur că în sfârșit pot spune asta și să fie dat public pentru că și ea își merită aprecierea ei. Ne certăm destul de des din cauza asta pentru că tot timpul insistă și mă împinge de la spate, dar chestia asta e bună. Îi pasă de mine și îi pasă de viitorul meu și apreciez mult tot ce face pentru mine, chiar dacă ea crede că eu nu văd ce face pentru mine și că nu sunt recunoscătoare. Sunt foarte recunoscătoare și chiar o apreciez și o iubesc.

Ana Maria Mircea

Ana Maria Mircea are 12 ani și s-a născut în Brăila. Semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, a povestit la Românii au Talent 2022 că mama sa a fost cea care i-a descoperit vocea ca de ciocârlie.

Talentul meu a fost descoperit de mama. Cântam prin curte și a decis să mă ducă la Palatul Copiilor din Brăila. Cred că sunt cunoscută în Brăila. O dată m-a sunat verișoara unei colege și a zis că este fanul meu și eram șocată cumva. Așa am tras concluzia că colegii mei se mândresc cu mine. Am venit la Românii au Talent să îi încânt pe telespectatori cu talentul meu”, a spus Ana Maria.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Ana Maria Mircea – Muzica populară, familia mea pe care o iubesc foarte mult și care îmi este mereu alături indiferent de ce fac, și pisicile mele.

Duo Gemini

Gemenele Yulia Mosienko și Olia Mosienko, semifinalistele de la Românii au Talent 2022, au 30 de ani și vin tocmai din Ucraina.

Acrobatele din Kiev au reușit să îi impresioneze pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 12. Aceștia le-au oferit un loc în semifinala concursului Românii au Talent 2022.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Duo Gemini – Nici nu este nevoie să ne gândim la trei… deoarece familia este pe primul plan. Iar în aceste vremuri grele, cu atât mai mult nu ne putem gândi la cum e viața fără ei.

Raluca Răducanu

Raluca Răducanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său din preselecții, de aceea jurații au decis că violonista merită un loc în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

”Dintotdeauna mi-a plăcut să cânt cu vocea, dar tatăl meu a considerat că solistele nu sunt atât de bine tratate și că nu se pretează ca femeie să fii solistă, drept urmare mi-a interzis în totalitate să cânt cu vocea și eu cântam pe ascuns, în baie, sub plapumă, pe oriunde apucam, nu mai să nu mă asculte el pentru că nu era ok”, a spus Raluca la Românii au Talent.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Raluca Răducanu – În primul rând, ar fi vioara. Chiar dacă sună clișeic, îmi petrec toată viața cu ea de la vârsta de 6 ani. Acum am 30 de ani, avem 24 de ani fericiți împreună și este o extensie a mea. Ea e cu mine la gâtul meu, în spatele meu. Mama mea, familia meu, frații mei. Iar al treilea lucru care le completează pe toate este muzica.

X-treme Brothers

X-Treme Brothers au venit în audiții la Românii au Talent 2022 cu un număr fantastic de echilibristică, care i-a uimit pe cei patru jurați ai emisiunii: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

”Noi suntem X-Treme Brothers, suntem din Băicoi și Câmpina. Avem aproximativ 12-13 ani de când ne-am apucat de echilibristică, a fost pasiunea noastră numărul 1, cândva a fost un job și sperăm să revenim să facem ceea ce ne place.

Pentru noi a fost oarecum forțată această viață pe care o avem acum pentru că este foarte greu să te obișnuiești după o perioadă foarte îndelungată să treci din viața de artist într-o viață foarte normală, să te duci la muncă la un program de 8 ore zilnic, să fi în același loc tot timpul…noi suntem obișnuiți să călătorim.

A fost foarte greu, pandemia ne-a găsit în Las Vegas, am susținut un singur spectacol, după care am revenit în țară. Am avut un contract de cinci ani și mai mare ghinion, la fix o lună după ce am revenit în țară, mi-am rupt tendonul de la biceps în timpul antrenamentelor. Acesta este primul spectacol de când am luat pauză”, au declarat concurenții de la Românii au Talent, sezonul 12.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

X-Treme Brothers – Evident, pe primul plan este activitatea noastră, fără de care nu putem trăi, iar acum în pandemie am văzut ce înseamnă să nu putem face ceea ce ne place. Apoi familiile, prietenii, oameni apropiați care ne susțin și ne încurajează.

Marea finală Românii au talent 2022

Sezonul 12 al talent-show-ului „Românii au talent” ajunge la final pe 27 mai, când vom afla cine este concurentul – din cei 11 intrați în finala „Românii au talent” – care va convinge publicul că merită titlul de cel mai talentat român și premiul de 120.000 de euro.

Ultima ediție din acest sezon Românii au talent începe la Pro TV vineri, 27 mai, de la ora 20.30. Atunci, finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 12.

Cum se poate vota în semifinalele Românii au talent 2022

Vineri, 20 mai, de la 20.30, Pro TV difuzează a doua ediție live „Românii au talent”. În semifinale votează doar cei de acasă. Contează cel mai mult voturile primite prin sms (70%), iar 30%, voturile transmite online.

Și în acest an, televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, a anunțat Pro TV. Participarea la televoting se poate face prin trimiterea unui mesaj de tip sms la numărul scurt 1264, în intervalul de timp comunicat de prezentatorii show-ului. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Pentru a vota online, trebuie să accesați aplicația disponibilă pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro. După selectarea concurentului favorit, trebuie introdusă o adresă de email validă. După exprimarea votului pentru concurentul favorit, trebuie să accesați adresa de e-mail utilizată pentru a vota cu scopul de a valida votul exprimat anterior.

Și-n această ediție vom avea parte de un moment special. Acesta va fi oferit de Ana Maria Mărgean, cea care i-a fermecat pe jurați în sezonul 11 și a obținut voturile celor de acasă, reușind să câștige sezonul. Tânăra revine pe scena pe care a strălucit în urmă cu doar un an și le va oferi telespectatorilor o nouă interpretare superbă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton