Homepage  / Ultimul număr

“Românii au talent”, la ora bilanţului

“Românii au talent”, la ora bilanţului

de Redactia Tvmania

Românii au venit cu talentul, Pro TV cu infrastructura, iar din această simbioză a rezultat cel mai de succes show autohton de televiziune din ultimii ani. Deznodământul marii finale din 25 aprilie a fost surprinzător: rapperului Adrian Ţuţu a câştigat simpatia publicului cu piesa „Sunt român, deci pot”.

Pregătirile erau în toi cu puţin timp înainte de debutul marii finale de la „Românii au talent”. Prin mulţimea de spectatori, operatori, dansatoare şi vânători de autografe se mai zărea câte o vedetă a trustului Media Pro – cum ar fi Mircea Solcanu costumat în marinar sau Cătălin Măruţă, care încărca cu hârtii mapa Andrei.

Ce a urmat pe parcursul a patru ore s-a văzut la televizor, iar platoul s-a golit la doar câteva minute de la încheierea emisiunii. Înconjurat din toate părţile de jurnalişti, Adrian Ţuţu părea că începe să se obişnuiască cu ideea că tot ce se întâmplă nu este doar un simplu vis.

Deşi tocmai devenise mai bogat cu 120.000 de euro, focşăneanul de 19 ani mărturisea cu seninătate că nici nu s-a gândit pe ce o sa cheltuiască banii, „pentru că încă nu-mi vine să cred că am câştigat”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton