Homepage  / Știri / Televiziune

Românii au talent – prima semifinală 13 mai 2022. Primii concurenți care luptă pentru un loc în finală

Românii au talent - prima semifinală 13 mai 2022. Primii concurenți care luptă pentru un loc în finală

de Andra Stana,

Cel mai iubit show de divertisment din grila Pro TV, „Românii au talent”  a ajuns la etapa galelor live. Vinerea aceasta, 13 mai, are loc prima semifinală a show-ului jurizat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

În acest sezon de la „Românii au talent”, din cei peste 300 de concurenți, doar 24 au ajuns în semifinale. Cine sunt concurenții care vor lupta în cele două semifinale pentru locul lor în marea finală. Aceștia își doresc atât să intre în finală, cât și să ajungă la marele premiu, plus titlul pentru cel mai talentat român. Suma pentru concurenții se vor bate în această ediție este de 120.000 de euro

Dintre acești 24 de concurenți, 9 au fost trimiși direct în semifinală fiindcă au primit Golden Buzz, iar 15 au fost aleși de către juriu și prezentatori pentru a merge mai departe.

Este important de menționat că, dintre cei 12 semifinaliști, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro în marea finală „Românii au talent” 2022.

În finala „Românii au talent” vor fi 10 concurenți care vor lupta pentru marele premiu. Câștigătorul sezonului 12 Românii au talent va fi ales în ediția de vineri, 27 mai.

[toc]

Cine sunt cei 12 concurenți din prima semifinală Românii au talent, 13 mai 2022

Ei sunt cei 12 semifinaliști din prima semifinală de la Românii au talent, sezonul 12:

Alex Furman

Alex Furman a impresionat cu talentul lui în prima ediție „Românii au talent” sezonul 12. A prezentat un număr de magie care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Alex Furman: Unul este magia… arta vreau să o numesc, fiindcă aici se încadrează și magia, și tatuajele, și muzica. Mi se pare că ceea ce mă face pe mine fericit este să îi văd pe oamenii din jurul meu fericiți, cred că aceasta este fericirea supremă, absolută. Tot ceea ce fac este să văd reacția oamenilor. Îmi place să îi văd fericiți, să văd că se simt bine, că simt o emoție, o trăire.

Al doilea… este clișeic dacă spun iubire? Aș spune iubire, pentru că mi se pare esențială. Iubirea pentru familie, pentru prieteni, oameni. Una dintre cele mai mari frici ale mele este să mă văd singur pe pământ, să văd că am rămas singur. Cu toate că pot să fac tot ce îmi doresc, mi s-ar părea oribil faptul că nu mai am oameni în jurul meu. Acesta este un lucru esențial: să fii înconjurat de oameni. Eu nu pot să locuiesc singur.

Al treilea lucru este… vreau să îl țin, să îl păstrez încă 20 de ani, când voi știi care este acel lucru.

Gabriela Dincă (golden buzz Andi Moisescu)

Gabriela Dincă (10 ani) i-a cucerit pe jurații „Românii au talent” 2022. Ea s-a prezentat în ediția de pe 25 martie a show-ului cu un număr de gimnastică. Atunci, Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Gabriela Dincă: Mai întâi, mama și tata și familia mea pentru că mă încurajează foarte mult și mă ajută cu tot ce am nevoie. Al doilea lucru ar fi gimnastica pentru că am fost născută pentru acest lucru și îmi place foarte mult, cred că pot să fac asta toată viața, atât timp cât mă ajută și corpul. Al treilea lucru ar fi școala, temele, prietenii, bunicii, coregrafa mea, profesorii mei, fiindcă mă ajută foarte mult.

Alex Dowis (golden buzz Pavel și Smiley)

Alex Dowis, un artist din Cehia, în vârstă de 42 de ani, a obținut cel de-al doilea Golden Buzz al sezonului 12, după ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu. S-a întâmplat în ediția de pe 4 februarie a show-ului.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Alex Dowis: Aș zice libertate, un corp sănătos, iubire și prietenii buni 🙂 ! Asta e cel mai important.

Raisa Radu (golden buzz Mihai Bobonete)

În februarie, Mihai Bobonete a dat al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022 unei fetiţe de 12 ani care l-a emoţionat până la lacrimi. Era vorba de Raisa Radu.

Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine. Mă întreb oare dacă nu cumva e un miracol? M-a răscolit total. Datoria mea e să spun lumii: fiți atenți la fata asta”, a spus Mihai Bobonete după ce a apăsat pentru prima dată butonul auriu în acest sezon.

Raisa Radu a început să cânte de la 6 ani. Înainte de a intra pe scenă ea a recunoscut: „Nu-mi este teamă să primesc X. Așa văd realitatea”.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Raisa Radu: Mama mea este pe locul 1 pentru mine. După aceea, animalele mele din casă. Ele nu vorbesc, dar mă iubesc. Iar al treilea ar fi bunicii mei. Și la ei țin foarte mult.

Martina Meola (golden buzz Pavel Bartoș și Smiley)

Martina Meola (8 ani) a făcut spectacol pe scena „Românii au talent”, în ediția de pe 18 februarie. Pentru talentul ei, fetița a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș, care au trimis-o direct în semifinale.

După ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, la 5 ani a primit primul pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Martina Meola: Eu am pisoi acasă și când am timp liber mă joc cu el. Sunt prietenă cu el.

Sandeep Kale 

Sandeep Kale are 36 de ani și s-a născut în Mumbai, India. Astăzi, el trăiește în Germania. Din India a plecat pentru a promova în lumea întreagă sportul său. Vorbim despre un sport tradițional indian, care se numește Mallakhamb.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Sandeep Kale: Familia mea și mândria de a ști cât sunt de respectați în țara natală! Sentimele de bucurie când aud laudele oamenilor pentru ceea ce fac, cum a fost la prima mea reprezentație la Românii au talent. Faptul că sunt un artist Indian care a reușit să ajungă în show-uri internaționale. Sunt lucruri care îmi aduce fericire, împlinire.

Marius Mateș 

Marius Mateș, semifinalistul de la Românii au Talent 2022, lucrează opt ore pe zi în marketing și opt ore la compania lui de dans, scrie wowbiz.ro. El locuiește de 11 ani în Anglia, iar în urmă cu trei ani a participat la un eveniment care a avea ca scop promovarea Olimpiadelor din 2024.

Recent, semifinalistul de la Românii au Talent 2022 a făcut o coregrafie pentru prințul Charles, în Țara Galilor.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Marius Mateș: Animalele mele. Chiar dacă pare puțin clișeic, probabil logodnica mea, de aceea am și cerut-o în căsătorie anul trecut, pentru că mă susține în tot ceea ce fac și e lângă mine în cele mai nasoale stagii din viața mea. Apoi, aș spune locul meu de antrenament pe care mi l-am creat pentru că acolo dansez în fiecare zi și acolo mă mențin mental și fizic, din orice punct de vedere.

Ionela Marin 

Ionela Marin este soprana care i-a convins pe jurați că merită un loc în semifinală. Soprana a ridicat publicul în picioare și i-a convins pe jurați că merită un loc în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Ionela Marin, semifinalista de la Românii au Talent 2022, are 15 ani și locuiește în Otopeni. Tânără soprană este pasionată de muzică, de aceea a ales să studieze pianul, flautul și să ia lecții de canto.

Jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, au decis să o trimită pe Ionela Marin în semifinala competiției, după ce au ascultat-o pe aceasta în audiții.

De-a-lungul timpului, Ionela Marin a participat la o mulțime de concursuri naționale și internaționale. Semifinalista de la Românii au Talent 2022 studiază la Liceul de Muzică George Enescu, secția flaut, iar pe viitor își dorește să studieze în Franța, scrie wowbiz.ro.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Ionela Marin: Părinți, muzică și cred că profesori și prieteni, dar mai mult profesori. Acestea sunt cele trei lucruri care nu mi-au lipsit niciodată și dacă mi-ar lipsi, aș simți un mare gol.

DJ Hugo Arthur

Hugo se consideră cel mai tânăr DJ din România. Pasiunea lui a pornit atunci când părinții i-au cumpărat primele scule de mixat.  Astăzi, tânărul a ajuns să învețe acasă, după ce părinții l-au retras de la școală din cauza faptului că era constant batjocorit de colegi.

Hugo spune că nu simte lipsa copiilor. Nu are prieteni și spune că nu îi trebuie, scrie romaniiautalent.protv.ro.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

DJ HUGO: Mi-ar plăcea să merg mai mult în excursii. Am fost de maxim 3 ori într-o excursie, am fost la mare.

Alexandra Croitoru (golden buzz Dragoș Bucur)

Alexandra Croitoru (15 ani) este elevă la un liceu din București. Adolescenta a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu vocea ei, în ediția de pe 15 aprilie. Dragoș Bucur a fost cel care a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale.

A fost adoptată la vârsta de 1 an și crescută de aceasta ca pe propria fiică. Mama i-a povestit că în momentul în care s-a dus să o cunoască în maternitate, Alexandra a tras-o de mână și nu a lăsat-o să mai plece.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Alexandra Croitoru: Muzica. Am început să când de la vârsta de 7-8 ani. Zdrăngăneam chitara bunicului meu și am spus că îmi place să cânt. M-am dus și am făcut dansuri populare prima dată. Am început cu dansul, iar după m-am înscris la canto, făceam cursuri de chitară, predam copiilor mai mici decât mine cursuri de chitară gratuit și îmi ajutam profesorul de chitară să le predea, când nu putea el. După am venit în București și a început totul, am avansat foarte mult.

Elvis Asan 

Elvis studiază la Seminarul Teologic din Constanța. La 8 luni a fost abandonat în spital și luat de Protecția Copilului. În 2016 a fost botezat creștinește și de atunci a început să simtă chemarea. La 10 ani a descoperit muzica populară și a mers la cursuri la Palatul Copiilor, scrie romaniiautalent.protv.ro.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Elvis Asan: Muzică, personalul care m-a crescut de la 8 luni și public. Publicul te ridică, publicul te coboară.

Zametheea

Zametheea, semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este directorul unui ONG, care susține tinerii să se împlice în activități civice prin artă.

Semifinalista de la Românii au Talent 2022 a absolvit Facultatea de Teatru din Cluj, este căsătorită și are un copil. Zametheea organizează împreună cu soțul ei spectacole pe stradă, de poezie și muzică.

Numărul său de spoken word poetry de la Românii au Talent, sezonul 12, i-a impresionat pe jurații. Aceștia au hotărât că locul Zametheei este în semifinala de la Românii au Talent 2022, scrie wowbiz.ro.

TVmania: Care sunt cele 3 lucruri fără de care nu ai putea trăi?

Zametheea: Scopul e primul, ceea ce mă face să continui este că am un scop. Plăcerea de a merge înainte către scop. Este conținută în toate viciile sau lucrurile mici pe care le faci în viață, micile plăceri. Și îndrăgosteala. Îndrăgosteala de oamenii cu care lucrez, de parteneri, de familie, de natură. Nu dragostea cât îndrăgosteala, cred mult în ea, când îți place mult ceea ce faci.

Când e programată a doua semifinală Românii au talent 2022

În ediția de vineri, 20 mai 2022, Românii au talent își va alege ultimii semifinaliști. A doua semifinală începe la ora 20.30.

Următorii 12 semifinaliști care vor urca pe scena emisiunii de talente de la Pro TV sunt:

  • Mihail Kovali 
  • X-Treme Brothers 
  • Duo Gemini 
  • Eva Nicolescu
  • Raluca Răducanu 
  • Emanuel Ion 
  • Bianca Ciocîrlan 
  • Darius Mabda 
  • Ana Maria Mircea 
  • Bianca Mihalcea 
  • Aurel Niamțu 
  • Anamaria Buțurcă 

Marea finală Românii au talent 2022

Sezonul 12 al talent-show-ului „Românii au talent” ajunge la final pe 27 mai, când vom afla cine este concurentul – din cei 11 intrați în finala „Românii au talent” – care va convinge publicul că merită titlul de cel mai talentat român și premiul de 120.000 de euro.

Ultima ediție din acest sezon Românii au talent începe la Pro TV vineri, 27 mai, de la ora 20.30. Atunci, finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 12.

Cum se poate vota în semifinalele Românii au talent 2022

Vineri, 14 mai, de la 20.30, vor începe la Pro TV mult așteptatele ediții live „Românii au talent”. În semifinale votează doar cei de acasă. Contează cel mai mult voturile primite prin sms (70%), iar 30%, voturile transmite online.

Și în acest an, televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, a anunțat Pro TV. Participarea la televoting se poate face prin trimiterea unui mesaj de tip sms la numărul scurt 1264, în intervalul de timp comunicat de prezentatorii show-ului. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Pentru a vota online, trebuie să accesați aplicația disponibilă pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro. După selectarea concurentului favorit, trebuie introdusă o adresă de email validă. După exprimarea votului pentru concurentul favorit, trebuie să accesați adresa de e-mail utilizată pentru a vota cu scopul de a valida votul exprimat anterior.

Sursa foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton