Homepage  / Știri / Televiziune

„Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat al doilea golden buzz

„Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat al doilea golden buzz

de Redactia Tvmania

”Avem o diversitate de talente și reușim să alinăm sufletele oamenilor”, așa caracterizează Andra frumusețea celui mai iubit show de divertisment din România. Iar cea de-a doua ediție a adus telespectatorilor momente de dans contemporan, contorsionism, pictură, acrobație și cântat, fie cu vocea, fie la instrumente. O diversitate care a făcut ca ziua de luni să fie #unusiunu! 

 

Rareș Trufea, un elev de 16 ani din Vaslui, a reușit să impresioneze prin modestie și pasiune. ”Am venit pentru o experiență și să ajung cât se poate de departe”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Ceea ce a urmat l-a surprins chiar și pe el! După o interpretare fără cusur, Pavel și Smiley au decis că este momentul să apese butonul auriu și să-l trimită pe puști direct în semifinale. 

 

Spectacolul #unusiunu Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.8 puncte de rating și 35.5% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.8 puncte de rating și 13.3% share.

 

Peste 2.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul celei de-a doua ediții Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, peste 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Sofia Păcuraru, Alexandru Chiriță Zeta, Marlena Botezatu, Luca Tăbăcaru, Cornel Marin, Narcisa din Bucovina, Viktoria Dziuba, Dorinel și Costel Cutiuță, Cecile și Roman. 

 

Vineri, de la 20:30, spectacolul revine cu noi momente pregătite de concurenții care au avut curajul de a veni în fața juraților și de a demonstra că talentul lor merită văzut! 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton