Homepage  / Știri

Romeo Visca din „Iubiri secrete” a fost atacat şi ameninţat cu moartea

Romeo Visca din „Iubiri secrete” a fost atacat şi ameninţat cu moartea

de Redactia Tvmania

Romeo Visca(25), care îl interpretează pe comisarul Vlad Dumitrescu în "Iubiri secrete" de la Prima TV, nu e prea iubit de fanii serialului. Ba mai mult, el a fost chiar atacat şi ameninţat cu moartea de aceştia.

„Sunt un poliţist corupt, viclean, malefic şi cred că mi-am atins rolul foarte bine din moment ce am stârnit reacţii dintre cele mai agresive pe aprroape toate site-urile de promovare”, a spus actorul, care a studiat actoria la Londra, dar şi Relaţiile internaţionale la Bucureşti.

Din cauză că joacă un personaj negativ, Romeo Visca a primit ameninţări cu moartea pe Facebook.

„Trebuie să vă spun o întâmplare de astă iarnă, când am ajuns în piaţă la Obor, ca să cumpăr nişte coşuleţe de nuiele pentru coşuri ornamentale, de pus cadouri în ele. De la primul pas făcut în piaţă, s-a declanşat isteria… urlete, ţipete, înjurături. Anumiţi comercianţi au aruncat după mine cu crengi de brad şi parcă intrasem în iad, parcă îl omorâsem pe Papa. A fost cea mai traumatizantă experienţă de până acum”, a povestit el.

Cu toate astea, Romeo are şi fani care, cum îl văd, îi cer autografe şi îl „copleşesc” cu pupături.

„Nu mi-a venit să cred că un personaj atât de malefic în serial poate fi atât de iubit. Mi-au rupt hainele, m-au umplut de ruj şi pix în încercarea de a fi cât mai aproape de mine”, a povestit Romeo.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton