Homepage  / Vedete româneşti

Romică Țociu, noi detalii despre copilăria lui. „Mi-a făcut bine să mă împac cu tata”

Romică Țociu, noi detalii despre copilăria lui. „Mi-a făcut bine să mă împac cu tata”
9

de Roxana Mirea,

Romică Țociu are o carieră de succes și este cunoscut de o țară întreagă, însă viața lui nu a arătat întotdeauna așa. Actorul de comendie a avut o copilărie marcată și de momente grele și își aduce aminte și de clipele când era pedepsit de părinți. Pe de altă parte, Romică Țociu este împăcat că a făcut pace cu tatăl lui, în cele din urmă.

Romică Țociu, despre copilăria lui

Romică Țociu a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a povestit despre momentele grele din copilăria lui. Actorul de comedie își amintește de bătăile pe care le primea atunci când era mic și consideră că era un „copil problemă”.

Mama trăiește încă. A fost și la mine zilele astea, că am să o operez mititica de ea. Mama a fost o femeie foarte puternică și ce bătăi… așa se purta pe vremea aia. Dar poate m-au făcut mai puternic. Plecând de acasă din ’90, am fost pregătit pentru lupta cu viața.(…) Eu cred că așa era modelul bate-l sau dă-i cu cureaua la fund sau tunde-l zero, să nu mai facă.

Cred că am fost un copil problemă, nu știu. Îmi plăcea să fiu liber, să fac ce știu, dar la carte eram bun”, a declarat Romică Țociu, potrivit wowbiz.ro.

Romica Tociu la 40 de intrebari cu Denise RifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Mi-a făcut bine să mă împac cu tata”

Romică Țociu a mărturisit că i-a făcut bine să se împace cu tatăl lui.

Poate că lucrurile așa merg, să fii împăcat cu părinții tăi. Mi-a făcut bine să mă împac cu tata. Știi, poate oi fi greșit și eu, cine știe? Poate am greșit doar când am fost copil, pentru că, după aia, toată perioada cât a fost bolnav, de unde am avut, de unde n-am avut am susținut acolo cât am putut, numai că boala pe care o avea era ireversibilă.

Nu am putut să fac mare lucru, decât să-i prelungesc viața așa doar pentru o perioadă de timp. Cred că sunt ani buni, din ’97-’98, de când ne-a părăsit tata. Nu am apucat să vorbesc cu el, avea o paralizie pe partea dreaptă, vorbea greu, dar înțelegea. După ce boala s-a agravat, nu am mai putut comunica”, a mai mărturisit Romică Țociu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton