Homepage  / Filme Online

„Romina, VTM”, încasări record la nivel mondial. A intrat în topul celor mai profitabile filme lansate în 2023

„Romina, VTM”, încasări record la nivel mondial. A intrat în topul celor mai profitabile filme lansate în 2023
7

de Roxana Mirea,

Filmul românesc „Romina, VTM!” se bucură de un succes fantastic. Comedia muzicală a început săptămâna pe locul 9 în topul celor mai profitabile filme lansate în 2023 la nivel mondial, cu un număr de încasări record.

„Romina, VTM”, încasări record la nivel mondial

La începutul săptămânii, filmul „Romina, VTM!” a ajuns pe locul 9 în lume la numărul de bilete vândute şi încasări, atfel ajungând în topul celor mai profitabile producții care au ajuns în cinema anul acesta. Comedia cu Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești a generat încasări de aproape două milioane de dolari.

În prezent, comedia muzicală cu Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești este pe poziția a 11-a în clasamentul BoxOfficeMojo, realizat de IMDb. Peste 320.000 de spectatori au mers la cinema pentru a vedea filmul, până acum, iar încasările sunt în valoare de 8,6 milioane de lei, adică aproximativ 2 milioane de dolari.

În topul IMDB, „Romina VTM” nu se luptă cu filme de box office, de artă, premiate, sau apreciate de critici, ci cu pelicule cu succes local, produse de case mici, din ţări precum Statele Unite, Croaţia Japonia, Coreea, India, potrivit observatornews.ro.

În primul weekend în cinematografe, „Romina, VTM”, noul film marca Vidra Productions, a adunat mai mulți spectatori decât a făcut comedia „Teambuilding” în momentul lansării sale pe marile ecrane. Mai precis, noua comedie muzicală a adus în cinematografe aproape un sfert de milion de spectatori. De altfel, în prima săptămână de la lansare, filmul a avut încasări la box office de aproape 1,4 milioane de dolari.

romina-vtm-incasari-record-la-nivel-mondial-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce ar fi prins la public filmul „Romina, VTM”

Într-adevăr, filmul „Romina VTM” a prins la public, însă mulți spun că nu ar fi de o calitate excepțională.

Cred că au făcut înainte de toate un studiu de piaţă să vadă ce anume îşi doreşte publicul şi nu neapărat ce îşi doresc festivalurile sau ce îşi doresc juriile internaţionale. Sunt filme cu bugete mai mici, dar uite că funcţionează mai bine. E ca atunci când mergi la un restaurant de 5 stele sau mergi la fast-food”, a spus Irina Margareta Nistor, pentru sursa citată anterior.

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, spune că partea bună a succesului acestui film este că românii încep să meargă din nou la cinema într-un număr mare.

Partea bună a fenomenului este că se întoarce lumea în număr mare în cinematografe pentru filme româneşti, dacă se întoarce pentru asemenea mesaje, este scăderea noastră, şcoli, părinţi, în a-i îndruma spre o zonă care îi sporeşte sufleteşte corect”, adeclarat Lucian Romaşcanu.

Publicul ar fi fost atras de „Romina VTM” datorită mixului între cântăreţi de muzică pop şi manelişti faimoşi.

Pe de altă parte, spectatorii s-au luat la bătaie pe locuri, la premiera filmului din Ploieşti. Poliția a intervenit pentru a scoate din sală persoane, după ce acestea au ocupat alte locuri decât cele alocate.

Reacţia oamenilor asta e, au fost neobişnuiţi cu faptul că există locuri fixe şi nu te poţi aşeza oriunde vrei”, a spus Irina Margareta Nistor.

Cine sunt actorii din „Romina, VTM”

„Romina, VTM” (prescurtarea vine de la „viața mea”) este o comedie muzicală în care se cântă manele. În film, rolul principal este interpretat de Nicole Cherry. Apoi, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet. 

În ceea ce-l privește pe Matei Dima, el apare și în rol de producător. Numele celebrului vlogger apare și pe afișul comediei „Teambuilding”, unde a lucrat atât ca actor, cât și ca regizor și producător.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton