Homepage  / Vedete româneşti

Rona Hartner, dezvăluiri nebănuite despre căsnicia cu Herve, la un an de la divorț. „M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner, dezvăluiri nebănuite despre căsnicia cu Herve, la un an de la divorț. „M-am căsătorit cu întunericul”
7

de Roxana Mirea,

Rona Hartner a făcut dezvăluiri neașteptate, la mai bine de un an de la divorțul ei de Herve Camilleri. Artista a povestit cum s-a simțitpe tot parcursul căsniciei. Rona și Herve au divorțat la doar un an și jumătate după ce s-au căsătorit. Acum vedeta a spus că a fost căsătorită cu întunericul.

Rona Hartner, dezvăluiri despre căsnicia ei cu Herve

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat la puțin timp după ce au decis să își unească destinele. Acum, la mai bine de un an de la divorț, vedeta a făcut noi declarații neașteptate despre căsnicia ei cu fostul soț. Ei bine, Rona Hartner a spus că s-a simțit izolată întrucât Herve încerca să distrugă tot ce era în jurul ei.

Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze.

De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, a spus Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea, potrivit fanatik.ro.

Rona-Hartner-dezvaluiri-despre-casnicia-ei-cu-Herve-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Rona Hartner: „M-am căsătorit cu întunericul”

În aceeași idee, Rona Hartner a spus că fostul ei soț a încercat să o țină departe de toți cei pe care îi iubea, chiar și de fiica ei. În plus, ea ajunsese că prioritizeze proiectele lui Herve și să și le pună pe ale ei pe locul doi.

M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe”, a dezvăluit Rona Hartner, la un de an de la divorț.

Rona Hartner a mai spus că a numărat certurile pe care ea și Herve le-au avut în timpul unui an și că au fost nu mai puțin de 55.

Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”, a mai povestit Rona.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton