Homepage  / Televiziune

Rona Hartner, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ați abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”

Rona Hartner, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ați abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”
3

de Roxana Mirea,

Rona Hartner, faimoasa actriță și cântăreață recunoscută pe plan internațional, va fi invitată specială în cadrul ediției de duminică, 16 iulie 2023, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D.  

Rona Hartner vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 16 iulie 2023 

Cu o personalitate vibrantă și talent remarcabil, Rona Hartner continuă să fascineze publicul prin prezența sa carismatică și expresivitatea artistică. 

Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabilă din filmul „Gadjo Dilo” și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris și care s-au bucurat de succes. Presa internațională o numește „frumoasa tornadă brună”, în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul „primului sex-gate autohton”. Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitatile marcante ale Frantei; este, de altfel, inclusă în dicționarul „200 de străini care au construit Franța”. 

Rona Hartner a înfruntat provocări dificile, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a invins. Este divorțată și are o fiică. 

 Artista a dezvaluit la “40 de intrebari cu Denise Rifai” ca a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool. 

 „Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din raspunsul oferit de Rona Harner, in momentul in care este intrebata in ce o transforma alcoolul. 

Rona-Hartner-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

 La ce întrebări va răspunde Rona Hartner 

„Cât v-a costat eticheta de amanta președintelui Emil Constantinescu?”, „Câți bărbați celebri ați cucerit cu vocea dvs.?”, „Ați abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, „De câte ori vi s-a spus că nu sunteți dusă la biserică?”, „Ce o lasă mută pe Rona Hartner?” sunt câteva dintre întrebările la care artista va trebui să raspundă. 

Nu ratați întâlnirea captivantă dintre Rona Hartner și Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de duminică seară, difuzată la Kanal D, începând cu ora 22:30.   

Sursa Foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton