Homepage  / Știri

Ronan Keating se obisnuieşte greu cu singurătatea

Ronan Keating se obisnuieşte greu cu singurătatea

de Redactia Tvmania

Membrul trupei Boyzone recunoaşte că îi este greu să fie singur după ce s-a despărţit de soţia sa, relatează femalefirst.co.uk.

„Este foarte ciudat, pentru că este ceva nou pentru mine. Am stat 14 ani împreună. Eram foarte tânăr la începutul relaţiei. Am avut o viaţă împreună. Nu este ca şi cum pot să pun capăt şi să încep de la zero. Prin asta trec în momentul de faţă. Este ca şi cum încep să-mi simt din nou picioarele”, a spus Ronan Keating (35 de ani).

Cântăreţul a mai recunoscut că i-a fost greu să le spună celor trei copii ai săi – Jack (13 ani), Marie (11 ani) şi Ali (6 ani) – că se desparte de mama lor.

„A fost dificil, dar am încercat să trecem peste asta în interestul copiilor. Fie că ne place sau nu, acest lucru s-a întâmplat. Copiii sunt prioritatea noastră, aşa că trebuie să ne asigurăm că nu vor fi afectaţi prea mult”.

Ronan Keating s-a mutat într-un apartament din Malahide, Irlanda, pentru a fi mai aproape de odraslele sale.

„Locuiesc la 200 sau 250 de metri de vechea mea casă, aşa că îmi văd copiii tot timpul. Sunt disponibil 100% în fiecare zi. Îi duc la şcoală dimineaţa şi mă întorc să-i iau când termină”.

Ronan Keating şi fosta sa soţie, Yvonne (38 de ani), au anunţat că se despart în luna aprilie.

Cântăreţul spunea că n-a mai călcat strâmb, după ce a înșelat-o pe Yvonne cu una dintre dansatoarele sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton