Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor avea un copil

Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor avea un copil

de Redactia Tvmania

Rooney Mara (35 de ani) și Joaquin Phoenix (45 de ani), care s-au logodit în vara trecută, așteaptă un copil, anunță dailymail.co.uk. 

Cei doi actori locuiesc în Los Angeles, au o relație din 2018 și s-au logodit în iulie 2019. Se spune că Rooney este însărcinată în șase luni, dar nici ea, nici Joaquin nu au făcut vreun comentariu cu privire la copil. 

Recent, Rooney a fost văzută sosind la casa surorii ei, actrița Kate Mara, cu flori și cadouri. Kate și soțul ei, actorul Jamie Bell, și-au aniversat fetița, care a împlinit un an pe 10 mai – conform unei postări a lui Kate pe o rețea de socializare –, dar nu i-au dezvăluit încă numele.  

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au lucrat împreună pentru prima oară la filmul „Her”, în 2013, în care au jucat rolurile a doi soți divorțați. În 2017 au apărut ținându-se de mână la ceremonia de închidere a Festivalului de la Cannes și s-au îmbrățișat fără ezitare în momentul în care s-a anunțat că Joaquin Phoenix a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din „N-ai fost niciodată aici”. Au jucat din nou împreună, în ambițioasa peliculă „Maria Magdalena” (2018), și s-au apropiat și mai mult, dar au început o relație abia după încheierea filmărilor. 

O sursă apropiată a povestit despre Rooney și Joaquin că „le displace cu adevărat să iasă în lume. Adoră să stea doar ei doi, departe de ceilalți, într-un spațiu numai al lor”. Actorul a declarat, și el, că „Rooney e singura fată cu care am corespondat vreodată pe Internet. Ne scriam mesaje de prietenie înainte să începem o relație, dar altfel nu am căutat niciodată on-line o companie feminină”. La început, actorul era convins că Rooney îl disprețuiește, dar apoi și-a dat seama că este pur și simplu timidă. 

Cel mai recent film al actriței este „Nightmare Alley”, însă și turnajul acestuia a fost deocamdată oprit, evident, din cauza pandemiei. Pelicula este un remake al filmului noir „Aleea coșmarului”, din 1947 (care îi avea în distribuție pe Tyrone Power și Joan Blondell) și este regizată de Guillermo del Toro. În centrul său se află doi escroci, un maestru al manipulării și o psihiatră periculoasă, care înșală oamenii pentru a le lua banii. Din distribuție fac parte Cate Blanchett, Bradley Cooper, Mary Steenburgen, Tony Collette, Willem Dafoe, Ron Perlman, David Strathairn, Richard Jenkins și… Romina Power, fiica protagonistului poveștii originale. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton