Homepage  / Filme la TV azi

Rosa Diamante

Rosa Diamante

de Redactia Tvmania

Povestea începe cu Rosaura Sotomayor (Lupita Ferrer) care naşte o fetiţă, Rosa (Carla Hernandez) şi apoi o încredinţează alte femei pentru a o duce la un colegiu de fete. Rosaura pune în bagajul copilului diamante pentru plata educaţiei acesteia.

După câţiva ani, Rosa devine o frumoasă domnişoara, dar care simte din plin lipsa părinţilor. Prietena sa cea mai bună este Eva (Thali Garcia), singura persoană care îi înţelege suferinţa, întrucât părinţii săi au murit când ea avea 8 ani.

Rosa îl cunoaşte pe Jose Altamirano (Nacho), un tânăr atrăgător, dar şi deosebit de mândru. În timp ce se află în vizită în oraşul în care locuieşte Rosa, el încearcă să o seducă, însă ea îl respinge. Jose se simte jignit şi din orgoliu, încearcă să o cucerească pe Eva, sub numele de Adam.

Rosa află despre relaţia prietenei sale cu Jose Igancio şi este foarte surprinsă să afle că el şi Adam sunt una şi aceeaşi persoană Ea încearcă să o prevină pe prietena sa, dar Eva nu realizează ce se întâmplă, fiind orbită de dragoste.

După ce petrece o noapte de amor cu Eva, acesta părăseşte oraşul fără să îşi ia rămas bun. Pentru Eva începe o perioadă critică, deoarece rămâne însărcinată cu copilul lui.

În drumul lor spre capitală, Eva şi Rosa au un accident de maşină, în urma căruia Eva moare şi Rosa supravieţuieşte. Cea care se va ocupa de creşterea copilului este Rosa, însă aventura abia începe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton