Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rosie Huntington-Whiteley, selfie controversat la un an de când a născut

Rosie Huntington-Whiteley, selfie controversat la un an de când a născut
6

de Andra Stana,

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au devenit pentru a doua oară părinți în urmă cu un an și 3 luni. Recent, modelul a urcat pe contul său de Instagram o serie de imagini ieșite din comun. Cum s-a fotografiat tânăra mămică.

Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat în timp ce își alăpta fetița

În urmă cu puțin peste un an, unul dintre fotomodelele casei „Victoria’s Secret”, Rosie Huntington-Whiteley i-a dărut lui Jason Statham o fetiță.

Modelul de 33 de ani a demonstrat tuturor că este o mamă grijulie. Zilele trecute, Rosie Huntington-Whiteley le-a arătat urmăritorilor ei din mediul online că își alăptează fetița de 13 luni. Iubita lui Statham a împărtășit cu fanii o fotografie frumoasă în care își hrănește fiica, pe micuța Isabella, scrie dailymail.co.uk.

Tânăra și-a făcut un selfie folosind oglinda din camera ei de hotel din Franța, în timp ce se bucura de momentul prețios alături de fiica ei. Bebelușul purta un body simplu, de culoare crem.

Rosie Huntington Whiteley, vacanță de 5 stele lângă Cannes

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham s-au bucurat de o vacanță în Franța. Ei s-au cazat la Hotel du Cap Eden-Roc, un hotel de 5 stele situat la 15 km de Cannes.

În imaginile postate pe contul de Instagram, Rosie arată fabulos. Este îmbrăcată într-un halat primit de la resortul de cinci stele, în timp ce își hrănește fetița.

Rosie a postat mai multe fotografii din dormitorul ei somptuos. Modelul a făcut postarea de pe Instagram cu puțin timp înainte ce vacanța lor pe Coasta de Azur să ajungă la sfârșit.

Rosie Huntington-Whiteley, selfie controversat la un an de când a născutIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În albumul de pe Instagram s-a strecurat și o fotografie cu Jason Statham, 54 de ani. În imagine, actorul apare cu spatele, în timp ce îl duce pe bebeluș într-o scoică specială. Imaginea a fost surprinsă în aeroport, chiar pe pistă, înainte ca actorul și familia sa să părăsească Franța.

Norocosul cuplu au călătorit într-un avion privat de lux. Rosie a încărcat o imagine din interiorul aeronavei, în timp ce își odihnea picioarele pe un scaun din piele.

În colecția de imagini postate online au apărut, de asemenea, câteva instantanee impresionante de la hotel, printre care o priveliște uluitoare din camera celor două vedete. În fotografii se poate remarca și buchetul de trandafiri roșii primit de Rosie din partea conducerii hotelului.

Clopotele de nuntă nu bat încă pentru Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley

În ciuda faptului că sunt logodiți din 2016, Rosie și Jason nu se grăbesc să se căsătorească. Cei doi formează un cuplu din 2010 și au împreună doi copii.

Primindu-l în viața lor pe Jack, primul lor copil, la un an după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie, Rosie a declarat că nunta nu este o „prioritate uriașă”.

„Așteptăm cu nerăbdare acel moment. Nu este o prioritate uriașă pentru noi; suntem atât de fericiți. Cred că va fi amuzant să o facem când copilul va fi crescut puțin și va putea fi implicat în nuntă”, a declarat iubita lui Jason Statham, în urmă cu 4 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton