Homepage  / Știri

Rosie Huntington-Whiteley va juca în „Mad Max: Fury Road”

Rosie Huntington-Whiteley va juca în „Mad Max: Fury Road”

de Redactia Tvmania

Modelul britanic a renunţat să găzduiască o emisiune de modă pentru a juca în următorul film „Mad Max”, anunţă starpulse.com.

Producătorii „Project Runway: All Stars” au ales-o pe Rosie Huntington-Whiteley (25 de ani) pe post de gazdă, însă aceasta a abandonat proiectul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor.

„Rosie a încercat din greu să obţină acest post. I-a fermecat pe toţi. Dar apoi, când mai erau doar trei săptămâni înainte de începerea filmărilor, Rosie s-a retras pentru a juca în <>”, a explicat o sursă.

Emisiunea „Project Runway: All Stars” a fost preluată de modelul Carolyn Murphy (38 de ani), care le-a intervievat pe Kylie Minogue (44 de ani) şi Katie Holmes (33 de ani).

„Toată lumea se aştepta să contramandeze, dar Katie Holmes nu a făcut asta. A fost prietenoasă şi s-a comportat ca o profesionistă, însă nu a spus nici măcar un cuvânt despre divorţ”, a completat sursa.

Rosie Huntington-Whiteley va face echipă în „Mad Max: Fury Road” cu Charlize Theron (36 de ani) şi Tom Hardy (34 de ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton