Homepage  / Televiziune

ROventura, 22 iulie 2023. Stațiunea Balta Albă, izvor de sănătate

ROventura, 22 iulie 2023. Stațiunea Balta Albă, izvor de sănătate
7

de Roxana Mirea,

„ROventura” ne invită sâmbătă, 22 iulie 2023, de la ora 15:00, la Kanal D, să călătorim în „Capitala cireșelor” din România, dar și să descoperim alte minunății de pe Valea Râmnicului, pentru cele mai frumoase povești de călătorie.

ROventura, ediția de sâmbătă, 22 iulie 2023

Veritabil izvor de sănătate și salbă de frumuseți naturale, Balta Albă și-a câștigat locul în istorie și încearcă să renască. Stațiunea, vestita în întreaga țară pentru efectele terapeutice ale apelor sale, dar și pentru frumusețea rezervației, cucerește și astăzi.

Alaturi de roventurieni continuăm să descoperim frumusețile din jurul Râmnicului, și ajungem la Biserica Topliceni. Nelipsit, pe o vreme atât de călduroasă, va fi un scurt popas la cramă, unde vom afla poveștile podgorenilor râmniceni, dar vom admira și în fascinanta livada de cireșe.

roventura5-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Aici, la Râmnicu Sărat, cireșele de sunt numai bune de pus pe harta gustului și nu ne dăm duși de pe aceste mirifice meleaguri de la curbura Subcarpaților până nu mai facem un popas pentru că după vin și cireșe, se cade să degustăm din bunătățile culinare ale locului.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton