Homepage  / Televiziune

ROventura, 3 iunie 2023. Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

ROventura, 3 iunie 2023. Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului
8

de Roxana Mirea,

Sâmbătă, 3 iunie 2023, de la ora 15:00, la Kanal D, în weekendul dedicat copiilor, „ROventura” ne invită într-o călătorie fascinantă, menită să le aducă celor mici, dar și celor mari, bucurie deplină.

ROventura, ediția de sâmbătă, 3 iunie 2023

Vom păși pe urmele giganților preistorici, pe Valea Dinozaurilor, așa cum frumos e numit acest traseu unic din Țara Hațegului. Existența dinozaurilor pe aceste meleaguri, precum și poveștile de la poalele Retezatului dau identitate acestei zone speciale a României.

Cu mic, cu mare, vom pătrunde împreună, alaturi de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, în lumea cu adevărat fermecătoare a dinozaurilor.

roventura5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alături de roventurieni pornim într-o plimbare prin parcul de distracții din Sibișel, care ne va face să pierdem noțiunea timpului, și totul e la o scară impresionantă aici. Cu fiecare pas prin parcul tematic, pătrundem tot mai adânc în pielea unui copil iar distracția e literă de lege aici.

După o binemeritată distracție, ne tragem sufletul la o masă plină cu bunătăți specifice locului pentru ca mai apoi, să pornim din nou într-o nouă aventură, cu … tiroliana.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, emisiune prezentata de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton