Homepage  / Știri / Televiziune

ROventura. Incursiune de poveste în inima Transilvaniei

ROventura. Incursiune de poveste în inima Transilvaniei
15

de Andra Stana,

Pentru cei care nu au ajuns încă, sau pentru cei cărora li s-a facut dor de Târgu Mureș, orașul din inima Transilvaniei, ”ROventura” ne invită să-i aflăm frumusețile, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D. Așezarea cosmopolită și multiculturală este gata să ne surprindă și să ne cucerească.

George Mihai și Andreea Străvoiu aduc Transilvania la „ROventura”

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vor spune poveștile ascunse ale orașului, pentru ca apoi să ne îmbie la o experiență premium, în domeniul ospitalității.

Vom putea admira frumoasele clădiri din Târgu Mureș, dar și pe cea a Palatului Culturii, care este cu adevărat fermecătoare, cea din urmă numărându-se, probabil, printre cele mai importante și frumoase clădiri în stil Art Nouveau din lume.

Cultura înflorește la Târgu Mureș, și tot mai mulți oameni sunt în căutare de frumos și iubitori de artă. Palatul este fermecător, dar nu ratăm nici turnul Prefecturii. Cel mai important simbol al Mureșului de odinioară îl reprezintă spațiul îmbrățișat de zidurile din piatră, iar sfârșitul perioadei medievale a fost înfloritoare pentru întreaga așezare.

ROventura3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Împreună cu roventurienii noștri ne îndreptăm, apoi, pașii către un loc inedit, acolo unde ne așteaptă o serie de experiențe de cea mai înaltă ținută, în domeniul ospitalității. Aprovizionată cu ingrediente proaspete și bune, bucătăria locală creează niște preparate ce poartă încă amprenta Ardealului de demult.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton