Homepage  / Știri

Rowan Atkinson îşi supără vecinii

Rowan Atkinson îşi supără vecinii

de Redactia Tvmania

Comicul care i-a dat viaţă personajului Mr. Bean în numeroase scheciuri televizate şi două filme artistice a intrat în gura vecinilor lui din Oxfordshire (Marea Britanie), informează dailyexpress.co.uk.

Rowan Atkinson (55 de ani) are de gând să-şi transforme vila tradiţională pe care o are în această zonă într-o clădire cât se poate de modernă, demolând-o şi construind în loc o clădire „reinventată”.

Actorul – care este căsătorit cu Sunetra Sastry din 1990 (cei doi au şi doi copii, Benjamin şi Lily Grace) – a cumpărat proprietatea din Oxfordshire în 2006, dar mai are case şi la Londra, şi în Northamptonshire.

Atkinson insistă că ideea transformării casei nu este „ciudată sau futuristică” şi că produsul finit va fi unul „simplu, graţios şi elegant”. „Ar fi păcat dacă lumea ar considera că la ţară nu se pot face case moderne”, a explicat comicul.

În schimb, vecinii lui consideră că vila cea nouă va arăta ca o benzinărie din era spaţială: „Dacă primeşte autorizaţia de construcţie, asta va dovedi că are mai mulţi bani decât bun simţ”, a explicat unul dintre vecinii lui, pentru „The Sun”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton