Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Blenche a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța

Roxana Blenche a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța
6

de Roxana Mirea,

Roxana Blenche, prezentatoarea show-ului culinar „Hello Chef”, de la Antena 1, a născut! Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Roxana Blenche a publicat și prima imagine cu micuța ei.

Roxana Blenche a născut

Roxana Blenche, prezentatoarea show-ului culinat „Hello Chef”, de la Antena 1, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea și partenerul ei, Cătălin Bucur, au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii. De asemenea, Roxana Blenche a publicat prima imagine cu micuța, din spital, dar a avut grijă să îi acopere chipul. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a publicat și un mesaj emoționant și a dezvăluit că numele ales pentru fiica ei este Olivia.

Olivia vă pupă pe toți! Suntem super fericiți! Ne auzim în 2-3 zile după ce ne revenim. Fetița noastră frumoasă”, a scris Roxana Blenche pe contul ei personal de Instagram.

Roxana Blenche va avea și ajutor cu cea mică. Vedeta a mărturisit că soacra ei, dar și mama ei, vor avea grijă de fetiță atunci când ea se va afla la filmările pentru „Hello Chef”.

Când o ai pe mami, când o ai pe soacră, ce viață bună. Vor veni și mă vor ajuta în această perioadă, nu va fi nicio tragedie atunci când voi filma pentru emisiune. Niciodată nimic în viață nu e tragedie, lucrurile trebuie luate ca atare, să le descurci și să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Roxana Blenche, pentru Spynews.ro.

Roxana-Blenche-este-insarcinata-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Anterior, Roxana Blenche declarase că își dorește să nască prin cezariană.

Nu cred că fac față la natural. Știi care e părerea mea sinceră!? Medicina a evoluat, de ce să mai induri chinurile alea, știu că sunt foarte multe femei care spun că natural e cel mai sănătos, probabil, nu zic nu, nu mă bag în discuții de genul că nu sunt medic, sunt bucătar, dar îți spun sincer că dacă medicina a evoluat, de ce să mai suporți durerile alea crunte? Asta e părerea mea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Hello Chef”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton