Homepage  / Televiziune

Roxana Blenche, finalistă la „Chef la cuțite” și prezentatoare a emisiunii „Hello Chef” pregătește un nou proiect la Antena 1

Roxana Blenche, finalistă la „Chef la cuțite” și prezentatoare a emisiunii „Hello Chef” pregătește un nou proiect la Antena 1

de Redactia Tvmania

Sezonul trecut din „Chefi la cuțite”, Roxana Blenche a fost o concurentă redutabilă, finalistă de-altfel. Ea a făcut inițial parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar a fost „furată” – grație unei amulete – de chef Florin Dumitrescu, ajungând cu acesta până în finală. Roxana a luat, de-a lungul edițiilor, multe punctaje maxime și ne-a vrăjit nu doar cu talentul ei, ci și cu charisma și modestia ei. Acum prezintă „Hello Chef” la Antena 1, iar colaborarea cu postul tv nu se oprește aici!

 

TVmania: Cum s-a schimbat viața ta după participarea la „Chefi la cuțite”?

Viaţa mea s-a schimbat în bine! În foarte bine! Ca şi muncă, da, e mai multă muncă decât era înainte, sunt mai multe solicitări, din toate direcţiile, dar asta nu face decât să mă bucure. Descopăr că oamenii au început să mă recunoască, sunt mulţi care mă îndrăgesc. Cel mai fain sentiment e când mergi undeva şi te recunoaşte lumea. „Ia uite-o pe Roxana Blenche, de la <>”. Mi se pare super! Şi, desigur, trebuie să menţionez toate proiectele noi, implicit emisiunea „Hello Chef”, pe care vă invit să o urmăriţi în fiecare duminică, la Antena 1, care au venit după participarea mea la „Chefi la cuţite”. Nu pot să fiu decât recunoscătoare!

Ce au spus apropiații după această experiență a ta?

Au fost super fericiți, mi-au fost alături mama, sora şi iubitul meu. M-au urmărit la emisiune pas cu pas. Mai ales pentru mami a fost super experienţă, căci în semifinale a venit şi am gătit împreună ficăţei cu piure de cartofi. Le-a plăcut foarte, foarte, foarte mult emisiunea şi cum am fost eu în emisiune, la urma urmei. 

 

În ce relații ai rămas cu foștii colegi și cu chefii?

Nu vreau să pară un răspuns clasic, încă chiar am rămas în relaţii foarte, foarte bune, sunt fenomenali! În continuare le cer sfaturi atunci când am o nelămurire. Cât despre foştii concurenţi, m-am înţeles bine cu toată lumea, însă am făcut noi şi o mini-gaşcă ce ţinem legătura frecvent, ne auzim des la telefon, ne ajutăm între noi. A fost un sezon tare fain şi cumva toţi am rămas prieteni. 

Te uiți sezonul ăsta la „Chefi…”? Ai vreun preferat până acum?

Da! Normal! Am doi preferaţi. Îmi doresc ca sezonul 9 să fie câştigat de Florin Revesz, băimărean de-al meu sau de Cătălin Amarandei, de la chef Florin Dumitrescu. Aşa că îl susţin pe chef Florin. 

Te-a uimit propunerea de a prezenta emisiunea „Hello Chef”?

Nu știu cât uimită, dar foarte bucuroasă. Cine stă să se mai uimească, când primeşti o veste de genul ăsta?! Te bucuri până la stele şi înapoi, cam despre asta e vorba. A fost cea mai mare fericire a mea!

 

Cum este să te adaptezi camerelor de filmat, nu din poziție de concurent?

Imediat după experienţa „Chefi la cuţite”, mi-am dat seama că îmi place foarte mult televiziunea. Proiectul „Hello Chef” este pentru mine un vis devenit realitate. 

 

Ce îți place să mănânci în mod deosebit?

Mâncarea mea preferată, sincer, din tot sufletul meu şi declarată ori de câte ori am ocazia – cartofii prăjiţi cu mujdei de usturoi. 

 

Ce îți place să gătești în mod deosebit?

Orice! În special bucătărie asiatică, îmi place foarte mult acest specific, şi când spun asiatic nu mă refer la sushi, ci la supe, ramen, tom yum şi câte şi mai câte. 

Ce alte proiecte mai ai în desfășurare?

Pe lângă emisiunea „Hello Chef”, am două proiecte pe YouTube, unul pe canalul meu, în care învăţ oamenii să gătească, le arăt tot felul de tehnici, şi altul cu reţete tradiţionale, în strânsă legătură cu tradiţiile româneşti. Curând voi începe un nou proiect, tot cu Antena, despre care promit că vom vorbi curând!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton