Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Blenche, primele detalii despre sarcină. De ce nu vrea să nască natural și ce nume au ales pentru copil

Roxana Blenche, primele detalii despre sarcină. De ce nu vrea să nască natural și ce nume au ales pentru copil
7

de Roxana Mirea,

Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii „Hello Chef” de la Antena 1, a făcut primele declarații despre sarcină. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” este însărcinată pentru prima dată. Ea și iubitul ei, Cătălin Bucur, au ales deja numele pentru copil.

Roxana Blenche, primele declarații despre sarcină

Roxana Blenche a vorbit pentru prima dată despre sarcină și a mărturisit că este însărcinată în trei luni. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că se confruntă cu stări de rău și chiar a mers și la spital.

Fizic mă simt oribil. Am avut stări de rău, sunt una dintre ghinionistele alea și sunt în continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rău, am avut și câteva zile când am fost la spital să-mi facă perfuzii că nu puteam să mănânc absolut nimic. Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea”, a declarat Roxana Blenche, pentru Spynews.ro.

Sunt în trei luni, sunt încă la început. Medicul spune că până la trei-patru luni sunt stările de rău și după gata, abia aștept, număr orele ( râde). Ne-am dorit foarte mult să devenim părinți, a fost totul planificat. Cum i-am dat vestea? Păi a fost și el de față, a aflat singur vestea. Ne-am dorit, oarecum era de așteptat, nu a fost ceva ce să ne ia prin surprindere, cum se întâmplă la alte cupluri. Ne-am dorit, am vrut să se întâmple, am fost super fericiți”, a mai spus Roxana Blenche.

Roxana Blenche și iubitul ei au les deja numele pentru copil

Roxana Blenche a dezvăluit că ea și iubitul ei au ales deja numele pentru copil.

Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucur, iar dacă e băiețel încă suntem indecisi, Darco sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie”, mai spune vedeta.

Roxana-Blenche-este-insarcinata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pe de altă parte, vedeta își dorește să nască prin cezariană.

Nu cred că fac față la natural. Știi care e părerea mea sinceră!? Medicina a evoluat, de ce să mai induri chinurile alea, știu că sunt foarte multe femei care spun că natural e cel mai sănătos, probabil, nu zic nu, nu mă bag în discuții de genul că nu sunt medic, sunt bucătar, dar îți spun sincer că dacă medicina a evoluat, de ce să mai suporți durerile alea crunte? Asta e părerea mea”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii „Hello Chef”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton