Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Blenche, primele imagini cu fiica ei. „Îți dă forță să faci lucruri pe care înainte nu le-ai fi făcut”

Roxana Blenche, primele imagini cu fiica ei. „Îți dă forță să faci lucruri pe care înainte nu le-ai fi făcut”
7

de Roxana Mirea,

Roxana Blenche, prezentatoarea show-ului culinar „Hello Chef”, de la Antena 1, a publicat primele imagini cu fiica ei! Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a adus pe lume, la sfârșitul lunii martie, o fetiță perfect sănătoasă.

Roxana Blenche, primele imagini cu fiica ei

Roxana Blenche, prezentatoarea show-ului culinat „Hello Chef”, de la Antena 1, a născut o fetiță perfect sănătoasă, la sfârșitul lunii martie. Ea și partenerul ei, Cătălin Bucur, au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii. Acum, Roxana Blenche a publicat primele imagini cu micuța Olivia, în care se vede și chipul fetiței.

În prima imagine, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” apare alături de iubitul ei. Cătălin Bucur o ține în brațe pe fiica lor. „Love my Family!”, a scris Roxana Blenche în dreptul imaginii.

În cea de-a doua imagini, Roxana Blenche este surprinsă în timp ce își ține fiica în brațe.

Ieri am avut primul meu live pe Twitch alături de @zlavogg , iar Olivia a fost tot timpul în spatele camerei să se asigure că lucrurile merg așa cum trebuie. Mulțumesc, Alex și comunității lui pentru susținere. Ieri am realizat că viața de mamă e chiar mai cool decât viața de înainte de copil. Îți dă forță și putere să faci lucruri pe care înainte nu le-ai fi făcut, să ieși din zona de confort și să experimentezi”, a scris ea pe Instagram.

roxana-blenche-primele-imagini-cu-fiica-ei.-Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton