Homepage  / Televiziune

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Anunțul făcut de Daniel Pavel
8

de Roxana Mirea,

O nouă confrutare a avut loc între Războinici și Faimoși, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Lupta pentru imunitate s-a încheiat cu victoria echipei albastre. Înainte ca Faimoșii să facă nominalizări, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a avut de făcut un anunț important. Mai exact, prezentatorul a anunțat că Roxana Ciuhulescu este eliminată de la Survivor România 2022.

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România 2022

Războinicii au plecat pe insulă cu proviziile și totemul de imunitate după ce au câștigat jocul de imunitate. În ceea ce privește echipa Faimoșilor, concurenții au pierdut imunitatea pentru a doua oară și au fost protagoniștii Consiliului din ediția de luni seara, 24 ianuarie. Jocul de imunitate personală a fost câștigat de Roxana Ciuhulescu, însă Daniel Pavel a anunțat-o că este eliminată de la Survivor România 2022 pe considerente medicale.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel, potrivit Pro TV.

Roxana-Ciuhulescu-eliminata-de-la-Survivor-Romania-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Roxana Ciuhulescu, după ce i s-a spus că e eliminată

După ce a aflat că este eliminată de la Survivor România, sezonul 3, Roxana Ciuhulescu și-a luat rămas-bun de la Faimoși și le-a spus că au nevoie să devină o echipă pentru a câtiga în fața Războinicilor. Chiar dacă a suferit, ea a declarat că experiența Survivor a fost una fabuloasă.

„Vreau să mulțumesc colegilor. Îmi pare rău că nu am putut să continui alături de ei. Într-adevăr, am avut probleme încă de la început. Am fost și la spital. Mi-a fost extras lichid din rotula stângă, însă a fost o experiență frumoasă. Sunt foarte mândră de ei. Îmi doresc să devină o echipă pentru că încă nu sunt o echipă. Din acest motiv, au suferit și ei înfrângeri după înfrângeri, dar poate că într-o zi vor deveni. Sper că vor deveni o echipă cât mai repede, se vor uni și vor fi un singur suflet, care va lupta pentru toate victoriile care până acum au fost furate de către Războinici.

Eu vă mulțumesc. Aveți grijă de voi să nu vă accidentați, că asta este cel mai important. Eu mulțumesc pentru această experiență incredibilă. Am avut tăria și curajul de a veni. Nu am știut că mă va sensibiliza atât de mult această experiență. Am suferit atât fizic, cât și emoțional, însă, dacă trag linie, a fost o experiență fabuloasă pentru mine și mă înclin în fața tuturor”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton