Homepage  / Știri

Roxana Ciuhulescu s-a distrat din plin în vacanţă

Roxana Ciuhulescu s-a distrat din plin în vacanţă

de Redactia Tvmania

Pentru prima dată în ultimii 13 ani, Roxana Ciuhulescu a ales să îşi petreacă vacanţa pe plaiurile mioritice. A schiat pe pârtii bune, fără să stea mult la coadă la telecabină, s-a distrat alături de o gaşcă veselă, a petrecut Revelionul pe acorduri de muzică românească, iar Ana (fetiţa ei de 4 ani, n.r.) a învăţat să schieze de la un monitor român. Pentru toate acestea, vedeta Pro TV nu a trebuit să călătorească mai mult de două ore cu maşina.

„La Poiana Braşov m-am simţit aproape ca în Austria. Dacă nu aş fi avut parte de colindătorii de pe pârtie cu capra, ursul sau sorcova, şi nu aş fi văzut oameni care se dădeau cu punga, capacul sau alte invenţii, m-aş fi simţit ca în străinătate”, a povestit Roxana.

2 săptămâni de vacanţă pur românească

Nişte probleme de sănătate au convins-o pe Roxana Ciuhulescu să renunţe, cel puţin pentru o vreme, la o vacanţă plină de adrenalină şi imprevizibil.

„De când m-am întors din Afganistan, adică din noiembrie, am avut un accident stupid în casă şi am făcut o ruptură de tendon la umăr. În urma RMN-ului, împreună cu o echipă de medici ortopezi, am decis că cel mai bine este să fac o operaţie cât de curând”, a spus vedeta Pro TV.

Nu a respectat dorinţa medicului

Deşi şi-a propus să nu schieze, Roxana a uitat de sfatul medicului imediat ce a pus piciorul pe pârtie. „Nu-mi pare rău, mai ales că n-am avut niciun eveniment neplăcut care să-mi afecteze şi mai rău umărul”.

Pe lângă sport, Roxana, soţul ei, Mihai, şi fetiţa lor au avut parte şi de distracţie, mai ales în noaptea de Revelion. „La miezul nopţii, am avut grijă să-mi pun o dorinţă, pe care deja am vizualizat-o. A fost superb totul şi mă bucur că am ales România. Iată că şi în România se poate!, a mărturisit cu mândrie Roxana Ciuhulescu.

[imagebrowser id=1107]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton