Homepage  / Articole

Roxana de la Kanal D a filmat cu Laurenţiu Duţă

Roxana de la Kanal D a filmat cu Laurenţiu Duţă

de Redactia Tvmania

Roxana Paraschivoiu şi Laurenţiu Duţă joacă un cuplu în ultimul clip al acestuia, pentru piesa “Pearls of Summer”.

Roxana Paraschivoiu şi Laurenţiu Duţă joacă un cuplu în ultimul clip al acestuia, pentru piesa “Pearls of Summer”.

Roxana Paraschivoiu, gazda emisiunii mondene “D-Paparazzi” de la Kanal D, a interpretat rolul iubitei lui Laurenţiu Duţă în ultimul videoclip al artistului, filmat în Israel.


.
Ea a primit rolul în urma unui casting şi a plecat alături de Duţă, regizorul Dragoş Buliga şi echipa acestuia în Israel, pentru filmarea videoclipului la piesa “Pearls of Summer”. Roxana a primit vestea cu doar o zi înainte de plecare, aşa că totul s-a desfăşurat foarte rapid pentru vedeta Kanal D.

Ea a filmat două zile în oraşul Tel Aviv, dar şi în alte trei oraşe mai mici şi spune că i-a fost foarte uşor să intre în pielea personajului pe care a trebuit să-l interpreteze.

“În acest videoclip eu sunt iubita lui Laurenţiu, care are flashback-uri cu mine din timpul vacanţelor noastre. A trebuit să fiu jucăuşă, veselă, sexy, nebunatică şi nu mi-a fost greu deloc, fiindcă aşa mă comport şi eu, Roxana, când sunt îndrăgostită”, a explicat prezentatoarea.

.

Imitată de localnici

“Toată echipa a avut foarte multe emoţii când am intrat în Israel, fiindcă securitatea este maximă acolo şi dacă li s-ar fi părut suspect chiar şi cel mai mic lucru ar fi putut să ne întoarcă în ţară”, a mai povestit ea. “Bineînţeles că, ulterior, acesta a fost un subiect de amuzament în serile de după filmări, când ne relaxam pe terasă, la un pahar de vin”.

Roxana a mai spus că, în timpul filmărilor de pe plajă, localnicii nu şi-au dat seama că se filmează un videoclip şi au început să o imite, pentru a se fotografia.

“Momentele mele au fost înregistrate cu telefonul mobil, iar oamenii credeau că sunt în vacanţă, că mă copilăresc pe acolo şi prietenii mă filmează”, povesteşte, amuzată, vedeta.

După cele două zile în care a fost implicată în filmări, Roxana a profitat de timpul rămas liber  pentru a petrece câteva zile în compania prietenilor mai vechi din Israel. Ea a locuit pentru trei luni, în primăvara acestui an, în Israel, timp în care a onorat un contract de modeling cu o agenţie locală.

Roxana s-a întors acum în ţară şi o puteţi urmări în fiecare duminică, de la 19.30, la Kanal D, în emisiunea sa de ştiri mondene, ”D-Paparazzi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton