Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Ghiorghian, prima experiență la manșa unui avion

Roxana Ghiorghian, prima experiență la manșa unui avion

de Cătălina Matei,

Cea care anunță prognoza meteo în cadrul știrilor de la Prima TV, Roxana Ghiorghian, a avut zilele trecute parte de o experiență de neuitat. Prezentatoarea TV a pilotat pentru câteva minute un avion de agrement. Și pentru că s-a descurcat foarte bine și își dorește să repete experiența, Roxana se gândește serios să se apuce de școala de pilotaj.

Pasiunile trebuie cultivate și urmate. Este și cazul Roxanei Ghiorghian, prezentatoarea Meteo de la Prima TV. Pasionată încă din copilărie de zbor, Roxana și-a împlinit un vis:  a pilotat pentru câteva minute un avion de agrement. “A fost o experiență minunată! A fost a doua oară când am zburat și, cu siguranță, nu ultima. Pentru că m-am îndrăgostit! Am pilotat puțin și e o senzație unică. Emoție, adrenalină și plăcerea de a fi cu capul în nori, la propriu.”

Încântată și nerăbdătoare, Roxana știe care este următorul pas pentru a-și cultiva pasiunea. “După această experiență, mă gândesc destul de serios să fac școala de pilotaj. Îmi place să fiu la înălțime. Îmi doresc să sar cu parașuta, dar pentru asta mai am nevoie de puțin curaj” .

Însă, goana după adrenalină nu se oprește aici pentru vedeta Prima TV, care se declară cucerită de tot ce înseamnă sport cu motor și…nu numai. “Îmi place și viteza. Am fost la raliu și îmi doresc repet experiența și în acest an. Sunt pasionată și de sporturile de contact și merg destul de des la gale de MMA, kickboxing. Și eu am practicat arte marțiale și am cochetat puțin și cu boxul”.

„Transfer” de la Antena 1

Roxana Ghiorghian s-a despărţit anul trecut de postul Antena 1, unde prezenta ştirile din sport încă din din februarie 2020. La acel moment, la Antena 1 a fost reînfiinţat departamentul de sport. Înainte, a mai lucrat la Pro TV (2017-2018), apoi la Ştiripesurse.ro (din 2018 până când a trecut la postul Intact).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton