Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Roxana Ghiță, o nouă cucerire după despărțirea de Andrei Dascălu. Cu cine s-a afișat Războinica

Roxana Ghiță, o nouă cucerire după despărțirea de Andrei Dascălu. Cu cine s-a afișat Războinica

de Redactia Tvmania

Roxana Ghiță nu a suferit prea mult după despărțirea de Andrei Dascălu, cu atât mai mult cu cât ea a fost cea care a pus punct relației.

Fosta războinică de la „Survivor România” ar fi fost cea care nu a mai vrut să continue relația cu Andrei Dascălu, deși erau împreună de câteva zile. Telenovela dintre cei doi foști Războinici pare că s-a terminat imediat ce fostul ei coechipier de la „Survivor” a făcut declarații în acest sens într-un live pe Instagram, scrie kanald.ro.

„Eu nu am blocat-o pe Roxi. Da, am văzut și eu asta pe parcurs (că Roxana nu e pentru el, n.r.). Nu mai sunt împreună cu Ruxi.”  

Cu toate că cei doi au declarat în numeroase rânduri că există o chimie între ei, iar Roxana s-a și despărțit de iubitul ei cu care reluase relația pentru Andrei Dascălu, se pare că legătura lor nu a funcționat pe termen lung.

Cert este că, la doar câteva zile de la despărțirea lor, Andrei a scos-o la cină pe Bianca Comănici, iar Roxana și-a luat prin surprindere fanii din mediul online după ce a apărut la braț cu fostul său iubit. Nu se știe momentan dacă cei doi au ieșit doar în calitate de amici în oraș sau sunt din nou iubiți.

Roxana Ghiță radiază în imaginile postate pe contul său de Instagram, cele în care se află la brațul fostului ei iubit.

Fosta concurentă de la „Survivor” se despărțise de fostul iubit înainte de participarea ei în emisiunea filmată în Republica Dominicană, iar la câteva luni după ce a părăsit competiția, fosta Războinică a declarat că sunt din nou împreună.

„Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. Este programator. și cântă la pian. Am fost împreună de vara trecută. In iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună.

El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic.”  

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton