Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe a reușit să slăbească 40 de kilograme, după ce a născut. „Nu am ținut niciun regim”

Roxana Hulpe a reușit să slăbească 40 de kilograme, după ce a născut. „Nu am ținut niciun regim”
7

de Roxana Mirea,

Roxana Hulpe a slăbit în mod spectaculos după ce a născut. Știrista de la Pro TV a adus-o pe lume pe micuța Rafila Zora, în februarie 2023. Roxana Hulpe și-a revenit rapid după naștere și a reușit să slăbească… 40 de kilograme.

Roxana Hulpe a slăbit 40 de kilograme după ce a născut

Roxana Hulpe a slăbit în mod spectaculor, după ce a născut o fetiță, în februarie 2023. La aproape două luni după ce a adus-o pe lume pe Zora, ea a revenit la pupitrul Știrilor Pro TV din weekend. Așadar, vedeta și-a revenit rapid după naștere, mai ales că a reușit să dea jos aproape 40 de kilograme.

Roxana Hulpe a dezvăluit că a luat în greutate 43 de kilograme pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Aceasta avea, în ziua în care a născut, aproape 100 de kilograme. Astăzi, Roxana Hulpe cântărește doar 60.

„În ziua în care am născut am avut 98 de kg, enorm, plecasem de la 55. Acum am ajuns la 60 de kg și mă simt excelent. Nu regret niciun kilogram, m-am bucurat în sarcină de tot și toate. Nu am ținut niciun regim acum, pur și simplu s-au dus rând pe rând. Corpul știe ce are de făcut”, a dezvăluit Roxana Hulpe pentru unica.ro.

roxana-hulpe-a-slabit-40-de-kilograme-dupa-ce-a-nascut-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Roxana Hulpe și soțul ei vor să se căsătorească religios

După ce anul trecut, în septembrie, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil, cei doi și-au botezat fetița la sfârșitul lunii mai, pe Zora. La eveniment au participat, pe lângă familie, prietenii foarte apropiați, iar aceeași „formulă” va asista, cel mai probabil, și la cununia religioasă a prezentatoarei Știrilor Pro TV de weekend cu alesul inimii sale.

Nașii de botez ai Zorei au fost chiar colegul Roxanei de la pupitrul Știrilor Pro TV de weekend, Cosmin Stan, și soția acestuia, Oana.

Într-un interviu pentru TVMania, Roxana Hulpe a dezvăluit că, anul viitor, ea și soțul ei vor să se căsătorească religios și se gândesc ca nașii să fie tot Cosmin Stan și soția lui.

Dacă îmi lipsește ceva acum e cununia religioasă, pentru mine familia începe cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Noi ne-am căsătorit doar civil anul trecut, așa că anul viitor vom face și ceremonia religioasă și o nuntă frumoasă alături de prietenii dragi nouă. Încă negociez cu Zora dacă ne împrumută părinții spirituali”, ne-a mărturisit amuzată prezentatoarea Știrilor Pro TV din weekend.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton