Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe de la Știrile Pro TV s-a logodit, după ce s-a despărțit de fostul logodnic. Cine este viitorul soț

Roxana Hulpe de la Știrile Pro TV s-a logodit, după ce s-a despărțit de fostul logodnic. Cine este viitorul soț
6

de Redactia Tvmania,

Roxana Hulpe, una dintre vedetele postului de televiziune Pro TV, a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit.

Roxana Hulpe a trăit momente de magie pură miercuri seara. Iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor de cuplu. În focul pregătirilor pentru Untold, festival care începe azi, 4 august, Bogdan a avut timp să pregătească inelul și să-și ceară iubita în căsătorie, scrie libertateapentrufemei.ro.

Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu formează un cuplu de o perioadă destul de scurtă, în pandemie frumoasa blondină făcându-și planuri de nuntă cu fostul partener de viață, Alex Petricean de la MasterChef. În contextul pandemiei, evenimentul care avea să fie cel mai important din viața ei a fost amânat.

„Ohhh, e o adevărată poveste de spus nepoților. Da, am zis ‘’da’’ acum vreo doi ani. Într-un final trebuia să ne căsătorim religios și civil la Cluj, acasă, pe 30 Mai, însă s-a anulat acea dată din cauza crizei sanitare ce tocmai izbucnise în țara noastră. Aveam tot pregătit: de la rochii, la flori, restaurant, bisercă, invitații, muzică… tot. Am amânat eventimentul, sperând că lucrurile se vor așeza, pentru 25 Iulie. Însă înainte cu două săptămâni lucrurile erau din ce în ce mai dificile, așa că am decis să nu punem pe nimeni în pericol și am anulat”, a declarat la acea vreme Roxana Hulpe.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că evenimentul a fost reprogramat pentru anul 2021, însă se pare că povestea s-a schimbat pe parcurs. Cei doi nu au mai ajuns în fața altarului și s-au despărțit.

Rochiile așteaptă, la fel și părinții și prietenii. Nu știm, așteptăm și noi să se așeze lucrurile, cel mai important acum e să fim sănătoși, dar probabil va fi anul viitor, încă nu am stabilit nimic și nu știm dacă mai găsim loc să facem petrecere pentru că e totul rezervat pentru 2021 în materie de nunți de joi până luni. Acum cel puțin e perioada în care cel mai bun plan este să nu ai niciun plan”, a mai spus ea atunci.

Vedeta de la Pro TV se iubește în momentul de față cu omul de afaceri care a înființat festivalurile Untold și Neversea. Partenerul tânărului născut în Iași este un alt bărbat prolific din această industrie, Edy Chereji.

292144613_1018005918911131_9058025974377404170_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton