Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe este însărcinată pentru prima dată! Ce a dezvăluit despre sexul bebelușului. „Mă minunez continuu”

Roxana Hulpe este însărcinată pentru prima dată! Ce a dezvăluit despre sexul bebelușului. „Mă minunez continuu”
7

de Roxana Mirea,

Roxana Hulpe este însărcinată pentru prima dată! Prezentatoarea de la PRO TV a ținut vestea secretă timp de șase luni de zile. Acum, ea a vorbit despre sarcină, despre cum se simte în această perioadă, dar și despre sexul bebelușului.

Roxana Hulpe este însărcinată pentru prima dată

Roxana Hulpe este însărcinată pentru prima dată, iar ea și soțul ei, Bogdan Rădulescu, sunt în culmea fericirii. În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, prezentatoarea de la PRO TV a făcut declarații despre sarcina pe care a ținut-o secretă timp de șase luni de zile.

„Mă minunez continuu, iar uimirea asta se citește pe fața mea de mai bine de jumătate de an. Am 32 de ani, sunt pe cale să devin mamă și port zilnic cu mine două inimi. Sunt recunoscătoare și fericită. Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc. E minunat să te simți liniștit și împăcat cu tot parcursul vieții de până acum, fără regrete, Universul a simțit asta și iată că mi-a oferit cel mai frumos semn că sunt pe calea cea bună: un bebe, când credeam că nu va fi deloc ușor”, a declarat Roxana Hulpe, pentru sursa menționată anterior.

roxana-hulpe-este-insarcinata-pentru-prima-data-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Roxana Hulpe a dezvăluit care este sexul bebelușului

Roxana Hulpe a spus că nu a vrut să dezvăluie mai devreme că este însăcinată din dorința de a se bucura de aceste clipe unice doar alături de familie.

„Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste”, a mai declarat prezentatoarea de la Pro TV.

În ceea ce privește sexul bebelușului, Roxana Hulpe a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță.

Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță”, a mai spus Roxana.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton