Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamă. „Ne-a trecut printr-un carusel de emoții”

Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamă. „Ne-a trecut printr-un carusel de emoții”
15

de Andra Stana,

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară, ieri, 1 februarie. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 7:00, din weekend, este în culmea fericirii. Acum, Roxana a făcut primele declarații după ce a născut.

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară

Roxana Hulpe a făcut primele declarații după ce a născut. Ea a devenit mamă pentru prima oară, ieri, 1 februarie, și este în culmea fericirii acum că își poate strânge în brațe bebelușul, al cărei nume este Zora.

Miercuri, 1 februarie, Roxana Hulpe, unul dintre reporterii și prezentatoarele de la Știrile Pro TV, a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

„Știam că viața mă iubește”

Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana, cât și pentru soțul ei, Bogdan.

”Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc, a spus prezentatoarea Știrile PRO TV în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Extrem de fericită și emoționată, Roxana ne-a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Când revine la TV Roxana Hulpe

Acum câteva săptămâni, Roxana Hulpe a dezvăluit numele fetiței sale. Zora Rafila este numele complet al micuței ei și a lui Bogdan Rădulescu.

Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit”, „zori de zi”. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. (…) Rafila e un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe”, a declarat Roxana Hulpe, care va reveni la pupitrul Știrilor PRO TV în luna martie.

Mă întorc la Știrile din weekend. Mi-a fost dor de Cosmin Stan. Pauza de teren însă va fi mai mare”, a dezvăluit prezentatoarea.

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton