Homepage  / Articole

Roxana Iliescu, interviu exclusiv cu Andreea Marin

Roxana Iliescu, interviu exclusiv cu Andreea Marin

de Redactia Tvmania

Andreea Marin, cea mai mediatizată persoană publică a momentului, i-a acordat un interviu în exclusivitate  Roxanei Iliescu,  în care vorbeşte  despre  momentele bune, dar şi despre  clipele de  groază pe care le-a trăit de-a lungul vieţii.

Într-o notă  extrem de sinceră, directă și emoționantă, vedeta dă detalii şi despre cea mai traumatizantă zi din viața sa de mamă, vorbește despre cel mai nou proiect umanitar al său legat de brățările Nelson Mandela, despre modul în care se raportează la acțiunile paparazzi din România, dar şi despre cum doi oameni pot fi părinți responsabili, chiar şi după ce nu mai sunt împreună.

Telespectatorii vor descoperi aceeași Andreea Marin echilibrată şi agreabilă, master în comunicare, dar tranșantă și intransigentă cu cei care îi încalcă dreptul la intimitate. Ea atacă dur diletantismul din presă, demontează zvonurile lansate despre ea în ultima vreme şi promite că despărţirea de Ştefan Bănică se va face în aceeaşi discreţie desăvârşită ca şi nunta.

Interviul realizat de Roxana Iliescu va fi difuzat pe Look TV marţi, 29 ianuarie, şi miercuri, 30 ianuarie, de la ora 21.30, la  „Look Monden Special”, pe Look TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton