Homepage  / Articole

Roxana Ionescu a învăţat să mulgă vaca!

Roxana Ionescu a învăţat să mulgă vaca!

de Redactia Tvmania

Roxana Ionescu este una dintre vedetele acestui nou sezon din „Serviţi, vă rog!”, emisiunea de la Pro TV care pune vedetele la treabă. După ceva peripeţii care s-au terminat însă cu bine, blonda a declarat pentru revista TVSatelit că a prins la 2 Mai gustul mării şi că se pregăteşte de vacanţă.

TVSatelit: Ce ţi s-a părut cel mai greu la 2 Mai, la pensiunea lui Nea Mărin?

Roxana Ionescu: Nu mi s-a părut nimic extraordinar de greu, pentru că sunt obişnuită cu treburile casnice. Mai dificil a fost la animale, mai precis când am fost pusă să mulg vaca. M-am descurcat până la urmă, că sunt fată muncitoare şi perseverentă, dar intrasem puţin în panică, pentru că nu mai făcusem asta niciodată. Mi-a plăcut foarte mult să fiu gazdă bună, să servesc oamenii la masă, însă am avut ceva emoţii că o să ajung cu farfuriile goale, atunci când trebuia să duc ciorbele până la masă, însă după puţin exerciţiu m-am perfecţionat. Mi-a plăcut să gătesc, am făcut specialităţile pe care le fac şi acasă: ciorbă de pui şi chifteluţe cu piure de cartofi. M-am bucurat că doamna Bamboi mi-a împărtăşit tot felul de secrete de bucătărie şi m-a învăţat o reţetă nouă (chifteluţe marinate).

TVSatelit: Care a fost cel mai trăsnit moment de la filmări?

Roxana Ionescu: Nea Mărin ne-a pus să găsim o curte sau o livadă unde să lăsăm măgarul cât suntem noi ocupaţi cu pensiunea. Am căutat ore-n şir o curte potrivită, am mers din poartă-n poartă până abia mai puteam respira, însă nu am reuşit deloc să găsim ce trebuie. Aşa că am găsit o soluţie mai simplă, ne-am hotărât să lăsăm căruţa în drum şi să luăm doar măgăruşul cu noi. L-am priponit până la urmă pe plajă, i-am dat orez şi apă şi ne-am văzut de treburi. Ne-a cam certat Nea Mărin, dar sincer a fost singura soluţie, eram epuizaţi de căutări.

TVSatelit: Ce planuri de vacanţă ai alături de soţul tău?

Roxana Ionescu: Nu ştiu încă, vom pleca sigur, dar nu am stabilit detaliile. Oricum, simt deja miros de mare şi de plajă. Am avut o perioadă plină şi eu, şi Laurenţiu, însă ne vom găsi timp pentru vacanţă. Nu suntem genul care să ne facem planuri elaborate din timp, ne urcăm în maşina şi ne oprim unde ne place.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton